Nejste přihlášen/a.
dobry den,poradi mi někdo,měla jsem problem s vypinaním pc ten se mi podařilo odstranit aktualizací dat
ted mám akorát problém s hraním demo her ,když si stáhnu hru demo chvíli funguje pak se mi počítač vypne,
je k hraní her demo potřeba nějaký program aby nevypínaly pc děkuji věra
K hraní demo her žádný další program nutný není. To že se Vám vypíná počítač při hraní není normální.
Doporučuji prověřit počítač antivirem a programy na spyware, malware, adware.
Nejdříve bych vyčistil počítač nějakým cleanerem -> slunecnice.cz/...
Antiviru zdarma je dost. Velmi slusnym je v posledni dobe antivir Avira. -> slunecnice.cz/...
Pote projet pocitac programy spybot ( slunecnice.cz/... ) , mbam ( slunecnice.cz/... ) , pripadne spyware terminator ( slunecnice.cz/...
Pote se muze ale vypinat i diky hardwaru ( soucastkam). Muze jit o prehrivani, kdy pc radeji samo sebe vypne. Nechova se PC pred vypnutim divne? Napr ze huci, hodne funí, casto cvaka..? A jakym stylem se vypne? Jak kdyz vypnete proud nebo nejdrive se vypne ta hra, pote se ukonci bezici programy a windows se odhlasi a vypne?
Vytvorte log pomoci viry.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.