Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční internet přes ethernet port

Od: tlustoprd* odpovědí: 3 změna:

Ahoj při výměně ZK .CPU . RAM nefunguje správně ethernet port u ZK a nefungují 5 usb porty . To znamená ,že nefunguje internet .Wifi jede v pohodě ,ale pc (router 2v1)nevidí eth. port v ZK nesvítí oranžová .ZK desku mi měnil odborník v pc prodejně. Ráno zapnu pc a nejede příjdu z práce a vše je v pohodě opravdu nevím kde je chyba .Bios jsem flasnul . mám nainstalovaný nejnovější drivery nejlepší eth kabel belkin atd ZK asrock m3a ucc.

doplněno 19.06.11 16:01:

Oprava ZK je samozřejmě základní deska takže ZD

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pmat*
hodnocení

0x

1) I nová deska může být vadná

2) Je to stejný typ - nebo jiný? Nepotřebuje jiné ovladače?

3) Zkuste v setupu BIOSu nastavit defalt settings

tlustoprd*
hodnocení

Stará deska byla zn asus ted mám asrock a samozřejmě jsem reinstaloval windows. A v biosu nevím kde nastavit defalt settings

1) BIOS: no hledal bych neco podobneho k "set default settings" , "load default settings" "restore factory settings" ci tak neco. byva to na posledni strance.

2) vyndat baterku CMOS na zakladni desce

3) prenastavit jumpery na pozici "clear CMOS" nebo "reset CMOS"

doplněno 20.06.11 09:21:

Mi vykouzlí na tváři vždy úsměv, když pisatel napíše co všechno s PC dělal (výměna hw dílů, flashování biosu, přeinstalování OS, overclocking, atd) a pak z něj vypadne nějaká perla typu "nevím jak nastavit default BIOS".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]