Nejste přihlášen/a.
měl jsem v notebooku nakonfigurován internet pře tento router,ale musel jsem znovu nainstalovat windows xp,/zkolaboval mi windows xp/ tudíž jsem smazal i konfiguraci připojení domací sítě.Nevíte někdo,jak domácí sít dát zpět do provozu?at mohu fungovat na notebooku s internetem díky.
doplněno 19.06.11 20:03:ja by to napsal ještě jinak,v notebooku mi chybí sitový adapter,ve správci zařízení tam mám otazníky,ale před tím jsem tam měl vše a fungovalo,ale jak jsem naistaloval znovu windows wp už tam není,
Mimochodem nastavení by mělo být ve směrovači uloženéa pokud IP adresu, DNS server apod. získáváte automaticky pomocí DHCP, tak by neměl být problém. Horší je, pokud DHCP máte vyonuté a adresy jednotlivým počítačům dáváte zvlášť napevno.
Jinak, pokud to chcete nastavit na novo, tak přejděte do nastavení směrovače - do Internet Exploreru nebo alternativního prohlížeče zadejte 192.168.1.1. Pak zadejte přihlašovací údaje (pokud máte jméno admin a heslo admin, tak jej změňte!). Poté vlevo klikněte vlevo na Quick Setup, směrovač nastavte. Po dokončení Quick Setupu jukněte do Wireless→ Wireless Settings a sjeďte dolů do Security type. Tam nastavte WPA-PSK/WPA2-PSK a do kolonky PSK Passphrase si vymyslete nějaké heslo z písmen a číslic o minimální délce 8 znaků - čím víc, tím líp. Poté jukněte na záložku Security a klikněte na Enable firewall a v Advanced Security můžete zaškrtat vše.
Tak to kdyby jste býval řekl nejdříve. Tak jak píše maverick, stáhněte si a nainstalujte si ovlaadče k Wifi adaptéru. Jakou značku a typ máte, to by jste měl vědět. Případně ho vysuňte a jukněte se. Pak už jen stačí na oficiální stránky výrobce a odtamtud ovladače stáhnout. Nebo pokud máte instalační disketu nebo CD, tak to je nejlepší - vložit a instalovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.