Nejste přihlášen/a.
když si něco vypálím tak mi to dvd nechce vzít nevíte proč?
Co na DVD vypalujete, v jakém formátu to je, v jakém programu vypalujete. Co vám to DVD nechce vzít? Opradu dost málo informací
na DVD vypaluju film,je to ve formátu avi.,program nero burnlite 10,nechce mi to vzít vypalené DVD
Pokud je film s příponou .avi, nemusí přehrávač každý takový soubor přehrát.
Avi není video formát, jen "kontejner" pro video soubory, které mohou být zpracované různým kódováním. Pokud se mi stane, že mi film přehrávač nepřehraje (stalo se mi to v několika případech) převedu film na klasické DVD-Video, se kterým přehrávač už problém nemá
Avi na DVD-Video převede např. Nero Vision (je součástí Nera), VSO Convert X to DVD
A to dáváte do DVD přehrávače? Měl jsem problém že mi přehrávač nechtěl vzít filmy v .AVI a podle návodu by to měl umět . Nakonec to vyřešilo přehrání na nový firmware a od té doby je to OK.
To je firemní software, v podstatě program, jakýsi operační systém, který řídí práci celého přehrávače.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.