Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antivirus - zdarma, kde?

Od: klarahornova odpovědí: 13 změna:

Ahoj lidi,

nevim jestli to není blbý dotaz, takle veřejně, ale i přesto se Vás chci zeptat, jestlipak nevíte, kde by jsem mohla stáhnout zdarma jakýkoliv antivirus(nejlépe česky), nemyslím ty 30ti denní na zkoušku.

Předem Všem děkuji :)

S pozdravem Klárka

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

hodnocení

0x

Já mám "Avast!". Existuje volná i placená verze. U té volné musíte akorát jednou za rok obnovit registraci. Jsem spokojený, automaticky mi program dálkově aktualizují a doplňují virovou databázi.

doplněno 19.06.11 12:10:

Určitě bude ke stažení na www.slunecnice.cz.

hodnocení

0x

AVAST , jsem s ním plně spokojen!

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Stáhněte si AVAST,je to sice demo verze na jeden měsíc,ale po registraci se doba prodlouží na jeden rok.

klarahornova
hodnocení

Všem velice děkuji za odpovědi a rady. :) První odepsala marenka, tak jsem jí poslechla, ale pokud nebudu spokojená, určitě využiju avast. Děkuji :))

frantisekpetru*
hodnocení

0x

I AVG existuje jako free verze.

naihonn*

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

frantisekpetru*

Když už tady něco tak inteligentního plácnete, mohl by jste to i vysvětlit? Sám AVG 2011 free verzi používám a neměl jsem s ním jedinný problém. A pokud vím, AVG patří celosvětově mezi nejuznávanější vývojáře a tvůrce antivirů.

hodnocení

0x

Milá slečno,

za řadu let jsem vyzkoušel vícero antivirů, placených i free. Už asi dva roky se držím COMODO Internet Security Premium a myslím si, že je optimální. Je free, zahrnuje i firewall, dále obranu Desense a Sandbox. Aktualizace probíhá automaticky, většinou denně, kontrola nikterak nezatěžuje a neobtěžuje. Je to systém také "samoučící ", takže si jej brzy vychováte, aby Vás nezdržoval zbytečnými dotazy. Stačí pročíst manuál, číst nápovědu a něco málo dostudovat z internetu. Také v testech spolehlivosti je na tom dobře. Lze zvolit češtinu.

Vlastním problémem COMODO je asi to, že přišel na svět až pozdě, poté co zde jsou systémy dlouhodobě etablované a ty pochopitelně si drží svoji pozici.

Hodně úspěchů

marenka*

Tak jsem asi slepá, ale free ho nemohu najít, jen trial na 60 dní. *plac*

doplněno 19.06.11 16:29:

Sondaw, moc děkuju, já to fakt viděla přímo na jejich stránkách jen na 60 dní. *nevi*

sondaw*

hodnocení

0x

anebo si odzkoušejte všechny postupně co jsou byť jen na zkoušku(30,60dni apod), a pak se rozhodněte, který vám bude vyhovovat

troja*
hodnocení

0x

Pokud používáte internet od O2 (Telefonika) je tam zdarma F-Secure Profi Antivirus a s modemem Comtrend nic víc nepotřebujete, pouze někdy podle potřeby a pro ujištění použít n.př: CCleaner, Malwarebytes´ Anti-Malware, Spybot S&D, či něco podlůe vlastní úvahy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]