Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekání videí

Od: deep odpovědí: 5 změna:

Potřeboval bych poradit: Nedávno jsem přeinstaloval windows kvůli chybě v systému. Poté se mi stalo to, že se mi videa z youtube a jiných serverů začali sekat(před přeinstalováním windowsu běžela videa v pořádku). Když spustím počítač v nouzovém režimu tak běží taky v pohodě, ale jakmile se přepnu zpět do běžného režimu a nastavím rozlišení obrazovky atd. jak je tomu i v nouzovém režimu, tak se zase začnou sekat. Nevíte prosím, čím je to způsobeno, popř. v čem to mohu nastavit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Jaký prohlížeč internetu používáte? Jaký operační systém používáte? Jaká je hardwarový konfigurace Vašeho počítače?

Já si myslím, že běží nějaký proces nebo služba, která hodně zatěžuje procesor. Stiskněte Ctrl+Shift+Escape a klikněte na záložku Procesy. Okno vyfoťte tak, aby byly vidět všechny běžící procesy a jejich zátěž na CPU a paměť. Fotí se kombinací kláves Alt+Printscreen. Po stiskutí této kombinace otevřte Malování, stiskněte Ctrl+V a Uložte jako PNG, případně JPG. Pak uvidíme.

deep
hodnocení

Internetový prohlížeč: Google chrome, explorer 8 (málo využívaný)

HW: AMD Sempron(tm) Processor 2500+ 1,4 GHz, 512 MB RAM

Grafická karta: NVIDIA GeForce 6200

deep
hodnocení

obrázek zde:

Sekání videí
deep
hodnocení

obrázek znovu:

Sekání videí #2
bena*

Hmmm, máte tam zatížení 77% CPU. Je tohle běžně? 512MB RAM na tolikhle procesů není moc.
V Internet Exploreru 8 se ta videa také koušou?

Ještě bych se asi na to podíval hlouběji pomocí HijackThisu. Sice se používá na zavirované počítače, ale já to používám i jako diagnostický nástroj.

Jak zacházet s programem HijackThis?
Stáhněte si program HijackThis (například zde → hijackthis.de/...) a spusťte instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustťe a kliknete na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne kontrola, která netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotová za 15 vteřin. Po kontrole se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujte a vložte na Poraďte.cz. Po zkopírování a vložení obsahu do odpovědi klikněte na tlačítko Config... (vpravo dole) a pak klikněte na tlačítko Generate StartupList Log. Toto též zkopírujte a vložte na Poraďte.cz. Až dostanete výsledky, co fixnout (opravit), tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po kontrole zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať opravíte (fixnete). Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]