Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podsvícení touchpadu

Od: luke28 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,mám HP Paviliona,a má pěkný bíle podsvícený touchpad při zapnutí,a když ho vypnu svítí oranžově.Jenže mi před pár dny přestal svítit a já nevím jak to znovu zapnout.Prý se to dělá nějakou klávesovou zkratkou fn + nějaký tlačítko.Já jsem zkoušel fn + capslock,fn + space a furt nesvítí.Nevíte někdo jak to vyřešit? Děkuji předem

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Měl by to být Fn+mezerník, bude to napsáno v návodu. Jaký máte typ NB?

luke28
hodnocení

Už jsem psal.mám HP Pavilion dv7.Ten fn + mezerník nefunguje,zkoušel jsem to zmáčknout na ploše,v nastavení myši,touchpadu prostě to nejde.Ale vím že funguje protože mi blikne když spustím notebook,ale při práci nesvítí je nějak vypnutý =/ nemáte někdo ještě nějaké řešení? Zkoušel jsem vyhledat podporu přímo od HP jenže je to všechno komunikace jen v angličtině,a nemůžu jet tak daleko do servisu jen kvůli tomuhle,beztak by mi tam na místě taky neporadili...děkuji

hop®

Původně jsi psal pouze HP Pavilion, bez typu. A že pouze nesvítí, ne že "nějak nefunguje". I Pavilionů DV7 je na netu více typů, ale manuálu jednoho z nich jsem našel, že má nad touchpadem tlačítko a kontrolní LED. Zapnutí a vypnutí se delá FN + toto tlačítko.

Pokud nebude fungovat ani tato kombinace, budeš muset typ NB ještě upřesnit!

luke28
hodnocení

Touchpad jako takový funguje,ale nefunguje pouze PODSVÍCENÍ na okrajích touchpadu..Můj přesný typ pokud to tedy chcete vědět je Pavilion dv7 6050ec.Ale paviliony dv7 mají všechny stejný manuál,ve kterém ale o podsvícení není ani slovo,je zde pouze návod na vypnutí touchpadu jako takového,že potom nebude fungovat.Dneska jsem zase hledal hodinu na netu a nic..děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]