Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou psat SYMBOLY

Od: stepa222 odpovědí: 9 změna:

Dobry den chci se zeptat zda netusite v cem muze byt chyba pri psani symbolu -> problem mi dela jak pri prohlizeci mozilla 4 tak exploreru ci excelu a wordu... tedy pri pozivani celeho pocitace... nejdou mi psat symboly jako je zavinac -> @ ...

misto alt+64 mi to napise -> ♦

misto alt+14 mi to napise -> ♦

a alt+4 mi napise spravne tedy -> ♦...

hlavni problem je ze mi znaky pise od alt+(1 až 9)... a pak se opakuje posledni cislice pouze ...tedy: alt+4 je stejny jako alt+64 ... tu sestku to nebere nebere to jakoby to dvojcislo ;)... netusim cim se chyba mohla stat pripada mi to ze se chyba stala ze dne na den a rad bych tuto drobnou chybu spravil s vasi pomoci ;)...dekuju ;):)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

atreus*
hodnocení

0x

Tuším že do 29 jsou to netisknutelné znaky (např. Enter), které se jen různě zobrazují. Čili těmi bych se nezabýval.

Ve Wordu lze napsat pomocí Vložit / Symbol

Nebo lze pravý Alt + ... (např. pravý Alt + v se napíše @ )

Nebo přepnout na angl. klávesnici.

Zkusil jste restartovat PC?

stepa222
hodnocení

bohuzel alt v mi zavinac taky nenapise ;)... jedine alt ctrl v ;)... to uz mi to konecne napise ale nejde mi kupa jinejch znaku ;)...

a po restartu se nic nezmenilo ;)...

a prepnuti na anglickou ci ceskou programaterskou nezabralo... a kopirovani znaku je zdlouhavy ;)...

troja*
hodnocení

0x

... a co přeinstalovat MSOffice, nebo to co používáte ...

hop®

...jak bylo psáno, používá i Firefox a celý počítač...

troja*

Tak ať nic nepřeinstalovává a čeká na lepší radu *smich*

hop®

Přesně tak jsem to myslel! ;)

doplněno 19.06.11 23:13:

... když to dělá problémy ve wordu, tak je ideální přeinstalovat ICQ... *smich*

troja*

... až na to, že mimo jíné používám i T602 ... *smich*

hop®

Pakliže nejste výrobce trojských ořů, možná bych potřeboval pomoc! Mám v T602 pár dokumentů (zpěvníky, agendu,,,) a potřebovil bych je zkonvertovat do wordu. Mám SW, který zkonvertuje *.602 v celém počítadle, což nepotřebuji a hlavně nechci. ;)

Jde mi i o to, aby mi to tam nenacpalo třeba proporcionální font, ve zpěvníkách mám vždy nad tím správným písmenem ten správný akord (ob řádek), a fakt nepotřebuju, aby mi mezery šetřily místo...!

troja*

No nevím, ale mně se to daří s volny.cz/... jinak www.volny.cz/broz/...

To co se objeví v okně rovnou tisknu na HP1500+ s použít prvního: T602VWverze 1.9.6 (5. července 2001) ve Wordu97, bohužel někdy stránky, nebo č. ř. ž ,,, jaksi nesouhlasí. Chce si to s tím trochu pohrát

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]