Nejste přihlášen/a.
Dobry den chci se zeptat zda netusite v cem muze byt chyba pri psani symbolu -> problem mi dela jak pri prohlizeci mozilla 4 tak exploreru ci excelu a wordu... tedy pri pozivani celeho pocitace... nejdou mi psat symboly jako je zavinac -> @ ...
misto alt+64 mi to napise -> ♦
misto alt+14 mi to napise -> ♦
a alt+4 mi napise spravne tedy -> ♦...
hlavni problem je ze mi znaky pise od alt+(1 až 9)... a pak se opakuje posledni cislice pouze ...tedy: alt+4 je stejny jako alt+64 ... tu sestku to nebere nebere to jakoby to dvojcislo ... netusim cim se chyba mohla stat pripada mi to ze se chyba stala ze dne na den a rad bych tuto drobnou chybu spravil s vasi pomoci
...dekuju
Tuším že do 29 jsou to netisknutelné znaky (např. Enter), které se jen různě zobrazují. Čili těmi bych se nezabýval.
Ve Wordu lze napsat pomocí Vložit / Symbol
Nebo lze pravý Alt + ... (např. pravý Alt + v se napíše @ )
Nebo přepnout na angl. klávesnici.
Zkusil jste restartovat PC?
Přesně tak jsem to myslel!
... když to dělá problémy ve wordu, tak je ideální přeinstalovat ICQ...
Pakliže nejste výrobce trojských ořů, možná bych potřeboval pomoc! Mám v T602 pár dokumentů (zpěvníky, agendu,,,) a potřebovil bych je zkonvertovat do wordu. Mám SW, který zkonvertuje *.602 v celém počítadle, což nepotřebuji a hlavně nechci.
Jde mi i o to, aby mi to tam nenacpalo třeba proporcionální font, ve zpěvníkách mám vždy nad tím správným písmenem ten správný akord (ob řádek), a fakt nepotřebuju, aby mi mezery šetřily místo...!
No nevím, ale mně se to daří s volny.cz/... jinak www.volny.cz/broz/...
To co se objeví v okně rovnou tisknu na HP1500+ s použít prvního: T602VWverze 1.9.6 (5. července 2001) ve Wordu97, bohužel někdy stránky, nebo č. ř. ž ,,, jaksi nesouhlasí. Chce si to s tím trochu pohrát
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.