Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace windows 7

Od: aaaannnnn odpovědí: 3 změna:

Zdravim mam asi takovy hloupy dotaz ale neda mi to se zeptat. Vcera i dneska jsem instaloval na svuj notebook windows 7 vcera se mi to nejak nezdarilo a kdyz mam okno pro vyber instalace vlastni nebo upgrade zvolim vlastni a vcera se mi zdalo ze kdyy jsem na to klikl dalsi okno nabehlo driv nez dneska, ale je tro treba ani ne o sekundu ale kdyz dam zpet a kliknu na to znova tak uz to jde rychle. Je mozne aby to jeden den slo jinak nez druhy to je asi blbost ne?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zkuste to napsat trošku srozumitelněji.

Nejlepší volba by bylo prostě to odvést do servisu, kde tomu rozumí nebo eventuelně znovu naformátovat disk a poté znovu nainstalovat.

aaaannnnn
hodnocení

No jako v te instalaci vsechno jede v pohode aji se ty windowsy v pohode nainstaluji akorat se mi zdalo ze vcera se to okno chovalo trosku jinak nez dneska to okno kde je na vyber vlaatni nebo upgrade. Ale zase to mi pripada jako blbost. Nevim jestli to muze byt nejaka chyba...

bena*

Pokud jste před první instalací Windows 7 na počítači neměl žádný systém nebo systém Windows XP asatrší nebo jiný /Linux/, tak tam je jen jedna možnost - Vlastní.

Ale při té druhé instalaci, když už tam byl Windows 7, tak tam byla i možnost Upgrade.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]