Nejste přihlášen/a.
Chci si něco vypálit dám Burn movies burn a video dvd from a prepared folder
pak dam ten film co si chci vypálit a ukáže se mi coulod not read video file a nejde mi to vypálit nevíte co sřim a ješte by mi mohl někdo říct něaký jiný český vypalovací program
Ashampoo Burning Studio je v češtině. I myslím na free verze.
Co je to za film? Jakou má příponu? Mohl by jste to vyfotit?
Z tohodle nic nepoznám.
Mimochodem, fotí se klávesou Printscreen /v pravém rohu klávesnice/. Po stisknutí tohoto tlačítka otevřte Malování a stiskněte Ctrl+V. Pak to Uložte jako PNG a nahrajte na poradnu.
nemohla by ste mi poslat navod v obrázcích Ashampoo Burning studio elements jestly ano tak děkuji
1) Nejsem ženského pohlaví
2) Když je to film v AVI, tak to budete muset zvolit možnost Vypalování filmů → Pouze kopírovat filmy na disk CD/DVD/BD /tj. tu poslední/.
Vy nemáte ABS Elements, ale ABS 6 Free. Ten je osekaný a v něčem se může malinko lišit. Tenhle Elements si musíte koupit, případně vyhrát v nějaké soutěži /křížovka, atp./...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.