Nejste přihlášen/a.
Pomoooc, můžete mi poradit, co jsem kde zkopal?
Pustil jsem se do čistky PC a po restartu se mi totálně rozhasilo zobrazení.
Navíc mi to hlásí, že nějaká součást chybí či co.
Prosím, budu vděčný za dobré rady.
Díky
Asi zrušili Ministeratvo Sociálních Věcí Ceské Republiky, tak to je průšvih, národnostní menšiny budou bez peněz!
Ale vážne: máš instalační CD od systému? Asi bych zkusil ho tam strčit a zkusit obnovu systému. Ale snad ještě někdo vymyslí něco jednoduššího...
doplněno 16.06.11 23:31:... třeba já...
Chybjící soubor lze stáhnout z netu (guglit "msvcr71.dll download") a jen ho nahrát na správné místo - a tady už jsem v koncích, neznám strukturu WIN7...
...tedy, předpokládám, že máš W7. Zkus mrknout na operacesky.net/...
Tak první větě dávám
No a bohužel instalační CD asi už nemám. Můj PC je skoro dědeček ... Navíc jsem se dvakrát stěhoval a netuším kde by to mohlo být.
Ehm ... no tak to je pro mě ... jako španělská vesnice ... potřeboval bych to asi polopaticky ...
Mam taky XP, a tenhle soubor mi to našlo, viz obr. Zkontroluj nějakým prohlížečem (ideální je TC), jestli je tam máš taky!
Adresář má v názvu TEMP, tak by to asi nemělo bejt moc důležitý. Zkus zjistit velikost těch souborů, případně datum "výroby"
doplněno 17.06.11 00:11:Já takhle:
Jj, přesně tak! Ten vlevo je důležitější (je přímo v systémovém adresáři) a je změněn, datum vidíš. Zkus ho nějak překopírovat tím souborem, co máš na tom pravým obrázku, ten je originál! Zvládneš to?
Péťo, ale tohle vypadá na nějakýho vejra, máš tam funkční antivirák?
Jo jo, AVG, to je vir. Jinak tahle dll je součástí Visual C++ distribuce, pokud to nainstalovaný nemáš, tak by asi mělo stačit přeinstalovat ten program, co tohle hlásí a on by si to měl zase nainstalovat sám.
Jo, na jedné nejmenované stránce se píše, že by tohle dll, zrovna to 71, mohlo být součástí .Net Frameworku 1.1, takže se dá případně zkusit přeinstalovat i ten.
Jo no, trochu se do toho zkusím ponořit. Tohle to nTune, to je nějaká součást ovladačů ke grafické kartě od Nvidie, takže když se s tím něco stane, tak to logicky rozhodí zobrazení. Takže první, co to chce zkusit udělat, je stáhnout ovladače pro svoji grafickou kartu a znovu nainstalovat. To by mohlo vyřešit všechno. Ale ta chybějící dll je z jiného programu, .Net Frameworku 1.1, takže pokud by nepomohly ovladače grafické karty, muselo by se stáhnout tohle a taky znovu nainstalovat.
Ano, logicky mi to rozhodilo grafiku. To jsem psal ... a k tomu mi právě naskakuje ta hláška, že chybí msvcr71.dll
Proto to tu řeším. Páč grafika, která se mi teď zobrazuje ... to je na palici
Vypadá to takto ...
Jasně, ovladače grafické karty jsou v pr..., tak to zobrazuje v 16 nebo 256 barvách, teď nevím. Ale není to hezký pohled tak či tak. Potřebujete ty ovladače nainstalovat znovu. Takže první krok je zjistit, co za grafickou kartu máte a pak najít ovladače, stáhnout a nainstalovat.
A můžu poprosit o radu, jak na to?
Kde bych teda mohl stáhnout ovladadače? Třebas tady? kamoncz.blog.cz/...
Grafická karta
Nastavte vyšší barevnou hloubku /aspoň 16bitů a vyšší rozlišení/. Pokud budou problémy, určitě stáhněte a nainstalujte nejnovější ovladače ke grafice.
Dále byhc to projel programem Advanced SystemCare - udělat Hlubokou údržbu, kterou doporučuji opakovat 1× za měsíc. Denní doporučuji tak 1× za týden.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.