Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malé využití sitě?

Od: weca odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám poměrně staré pc, kdy mi u hry "šlape" CPU 40% a ramky až 80%, jenže využití sítě kolísá někde u 0,15 a to v tom lepším případě, mám i 0,02 to není nic neobvyklého.

Můj internet je dost pomalý, ale rád bych nějak bezplatně a jednoduše zvednul výkon připojení.Protože i pakety se méně příjímají než odesílají v 80% a to minimálně...

U hraní on-line her, mám obrovské latency (lagy)...Dá se něco krom zaplacení větší rychlosti internetu dělat?...

Děkuji...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

arturbreen*
hodnocení

1x

Ukazatele využití sítě nejsou přesné,obzvlášť ty které najdeš ve Správci úloh. Navíc to ukazuje maximální možnou rychlost karty,tzn. 100% = 1GB,jestli to je starší počítač tak 100MB,jestli jde o wifi,tak jde o to,jaký standard,n je až 110 MB,g je tuším 55MB,a B je 14MB.

rv*
hodnocení

0x

Nedá se dělat nic jiného, než si zaplatit za rychlejší internet.

bena*
hodnocení

0x

Využití sítě je počítáno ze síťové karty. Takže pokud máte síťovku na 100MB/s, tak to jsou normální čísla. A pokud máte 1GB/s sí´tovku a opravdu internet zatěžujete, tak je to taky v pořádku.

Pokud by jste měl ale starší síťovku, třeba 10MB/s, tak to by znamenalo, že internet skoro nevyužíváte.

Takže já byhc s tím nic nedělal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]