dobry den,jsem laik a potrebuji poradit pokud mozno podrobne.zakoupil jsem mobil se-z 550i u ktereho nebylo prilozeno instalacni cd.chci stahovat hry do mobilu z pocitace pres usb a nevim jak to mam udelat,muze mi nekdo poradit.pujde mi to i bez inst.cd nebo ho k tomu potrebuji a jestli ano kde bych ho sehnal.moooooc dekuji za odpoved,pokud mozno na email.
Pokud chceš kopírovat přes usb tak taky musíš mít příslušný datový kabel k telefonu (z jedné strany usb a z druhé konektor do telefonu). Klasicky bývá u lepších kabelů přidáno na cd jak ovladače (musíš mít ovladače na ten kabel) tak i aplikace které s tim pracují na horších je jen ovladač, zatím jsem kabel bez ovladače neviděl...samo za pokud nic nedáš,ale podle toho jak jsi to napsal bych řekl že žádný kabel nemáš...
dekuji vsem za odpoved a omlouvam se pokud pouzivam spatnou komunikaci,asi v tom mam trochu gulas a neco jsem nepochopil.odpovedi mi dosli na emai a to jsem chtel.pokud by mi to chtel nekdo vysvetlit jak odpovedi funguji tak budu rad,abych nedelal zbytecne neco co nemam,vim ze je tezke komunikovat s nekym kdo je trosku omezeny,preji vsem den.valvasekpekny
Tak abych to uvedl na pravou míru, šlo mi o to že se tu občas objeví někdo kdo napíše otázku,udá maila a vyžaduje odpověď na mail, tím pak ochuzuje ostatní, ty jsi mě zmátl páč jsem tě zařadil také do této skupiny a přitom jsi správně zaškrtl aby ti odpovědi chodili na mail,ale věděl jsem určitě že výtka ti na mail přijde pokud jsi ho zadal v registraci Teď jsem tě určitě zamotal úplně,tak to neřeš a jestli chceš něco k tomu kabelu tak se ozvi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.