Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebovala bych poradit, ráno se mi restartoval pc a a mám tady vše prázdny, vše mi zmizelo.Potřebovla bych vratit pc do puvodnihos tavu, jak byl včera,mám tam i práci vše.děkuji moc
Upresnete "vse mi zmizelo". KDE? V dokumentech? Na disku C:? Na plose? Co zmizlo? Data? Zastupci (ikonky) na plose?
Vidite alespon spodni lištu se spuštěnými programy?
Odkud nyni pisete? Nekdy se stane, ze spadne urcity proces, ktera ma na starosti prave toto.
Zkusila jste znova restartovat? (pro laika)
Zkusit znova spustit proces explorer.exe (prohlizec) -> pres trojhmat (CTRL+ALT+DEL) spustit Spravce uloh. Nyni kliknout na Start -> spustit -> a napsat explorer.exe a spustit.
doplněno 14.06.11 12:09:Dokud neprijdeme presne na to co se stalo (az lepe popisete problem) radeji s pocitacem nic nedelejte, neinstalujte zadne programy, nedelejte zadny obnovy atd. Pokud by byl problem s diskem (coz nepredpokladam), neodbornou manipulaci a instalovanim ruznych programu muze dojit k "nenavratnemu" prepsani dat.
Ahoj, ano je možné se při vypnutí něco nepovedlo a počítač se načetl špatně. Možnost jak vrátit počítač zpět je obnovit systém a podle kalendáře v obnově si vybrat den, kdy je možné využít obnovovací bod. START/ Programy / Příslušenství / Systémové nástroje / Obnovení systému
Vejdi na "centrum zálohování a obnovení" ve tvém PC a tam tě to už navede jak dál,ale nebuď si jistá,že se ti vše vrátí,ale o pokus to stojí.
doplněno 15.06.11 07:12:To,že mi zmizeli dokumenty z plochy se stalo i mně a to jsem jenom měnil frekvenci ,aby mi monitor neblikal a pak se už dokumenty nenašly i přesto,že jsem provedl obnovu systému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.