Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Metro 2033 program přestal pracovat

Od: matex* odpovědí: 20 změna:

Zdravím

U hry metro 2033 mě při spouštení naskočí hláška program přestal pracovat, opětovná instalace nepomohla nevíte někdo co stím?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A ta hra Vám někdy už fungovala? Na tom samém železe?

Příčin totiž může být více. Od toho, že Váš HW proste tu hru nepodporuje az po ruzne absurdity, jako crackla hra či spatny patch.

Bodlo by i vědět něco více: Přesné znění chybové hlášky, pokud možno s výpisem paměti. , Operační systém, Verze hry, verze directX.

matex*
hodnocení

Tato hra mě ještě nikdy nefungovala. ´Mám vistu 32 bit , verzi hry neznám, directX 11

Název události problému: APPCRASH

Název aplikace: metro2033.exe

Verze aplikace: 1.0.0.1

Časové razítko aplikace: 4ba10fee

Název chybného modulu: MSVCR80.dll

Verze chybného modulu: 8.0.50727.5592

Časové razítko chybného modulu: 4d2be7f2

Kód výjimky: c0000005

Posun výjimky: 0001500a

Verze operačního systému: 6.0.6002.2.2.0.768.3

ID národního prostředí: 1029

Další informace 1: dfc5

Další informace 2: 0d05542973b8fc5888f0d76146d5104d

Další informace 3: c8f2

Další informace 4: a199eb201bfb76271dace94e5a004175

Aha Visty a knihovny :))

Postnete prozatim hw vasi herni sestavy.

doplněno 14.06.11 17:16:

Tak jsem pohledal a zatim jsem nenasel nic kloudneho, ale ta knihovna je z Microsoft Visual C++ Redistributable package ... takze zkuste nainstalova nejnovejsi verzi balicku. (Mrknete pres pridat odebrat programy jakou mate verzi) zde je zatim posledni -> microsoft.com/...

matex*
hodnocení

hw jako hardware? :D

matex*
hodnocení

Operating System: Windows Vista™ Home Premium (6.0, Build 6002) Service Pack 2 (6002.vistasp2_gdr.101014-0432)
Language: Czech (Regional Setting: Czech)
System Manufacturer: FUJITSU SIEMENS
System Model: MS-7379VP
BIOS: Default System BIOS
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz (4 CPUs), 2.5GHz
Memory: 2046MB RAM
Page File: 1725MB used, 2608MB available
Windows Dir: C:Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 7.00.6002.18107 32bit Unicode

-
Display Devices
-
Card name: NVIDIA GeForce 8800 GT
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce 8800 GT
DAC type: Integrated RAMDAC
Device Key: EnumPCIVEN_10DE&DEV_0611&SUBSYS_9210174B&REV_A2
Display Memory: 1267 MB
Dedicated Memory: 499 MB
Shared Memory: 767 MB
Current Mode: 1680 x 1050 (32 bit) (60Hz)

HW je v poho. Co snizit veskere nastaveni ve hre na minimum? Vetsina her ma krom spousteciho exe souboru i vetsinou nejaky settings nebo tak neco pro nastaveni grafiky. Zkusit naprosty minimum. Taky jsem se docetl na nejakych ruskych forech, ze u Vist blbne Games Explorer, ze se maji hry spoustet primo pres ikonu na plose, nebo pres start nabidku.

matex*
hodnocení

Nastavení sem snížil na nejmenší co to de, ale akorát mě to přenastavilo rozlišení plochy a dělá to pořád to samí. Ještě mě to hlasí hlášku při zpouštění: "preivous launch was unsuccesful, would you like to start in safe mode?" když dám ano tak se nic nezmění akorát mě to rozhodí rozlišení plochy, tahle hláška se objevuje pořád aji po reinstalaci, ale divný je že poprvé tam ta hláška nebyla.

a ten MSVCR 2010 jste nainstaloval, jak jsem doplnoval v prispevku vyse?

matex*
hodnocení

Aha, omlouvám se nevšiml sem si, hned du nato

matex*
hodnocení

Žáhná změna po instalaci.

Jeste jsem zapatral a nasel toto. Sice se to tyka hry FEAR, ale myslim, ze duvod bude stejny. Stejna chyba ve stejnem operacnim systemu. Problem bude skutecne asi nekde v tom balicku MVCR ( microsoft visual c++ redistributable package - ne ministerstvo vnitra :) )

If you are getting an error regarding msvcr80.dll (or if you don’t know what’s wrong...), try this more involved method of reinstalling the vcredist package- (warning! This is complicated!)
-Go to Add/Remove programs (programs and features in Vista)
-Find Microsoft Visual C++ Redistributable
-Uninstall it
-Conduct a search of C:WindowsWinSXS for msvcr80.dll
-If it appears, rename the one that is labelled as being in this folder - x86_Microsoft.VC80.CRT_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727. 762_x-ww_6b128700 (THIS IS IMPORTANT! RENAMING OTHER ONES COULD CAUSE BAD TIMES!) to something like msvcr801.dll
-Restart (IMPORTANT!)
-Reinstall vcredist_x86.exe (see tip 1 for info on where to find this)

viz gam3rsparadis3.blogspot.c/...

matex*
hodnocení

ale divný je že mě fear 2 jede :)

tomas11*

no pozor Metro 2033 je pouze pro 32bit. operační systémy.*smich*

doplněno 18.06.11 09:20:

ale to asi máš,?

matex*
18.06.11 09:45
hodnocení

jj to mám

tomas11*

no a je to origoš?jinak crack.

mk22*

Dobrý den
Mě třeba ve hře metro 2033 zlobí to, že normálně hru nainstaluju mam OS W7 a postahoval jsem různé prográmky, které hra potřebuje a hru samotnou jsem cracknul, ale píše to při spuštění program metro 2033 executable přestal pracovat.
Spolužák má taky W7 a normálně to hraje a má skoro stejý notebook jako já ohledně HW, tak nevím v čem je problém už se tady tím zabývám delší dobu.
Prosím radu ...
Děkuji

Njn špatný crack, možná verze hry. A "skoro stejný" hw nestačí. Systém je plný různých instalací a záplat, které dělají zásah do registrů. Nainstalovat nejnovejsi Framework, PhysX, DirectX, redistributable c++, pokud toto nepujde, opatrit si jinou verzi hry ...

Obávám se ale, že tato poradna není od toho, aby radila jak rozchodit ukradenou hru...

mk22*

nejdříve mi to psalo chybý toto a toto ... tak jsem to stáhl a hodil do systemu32 ...

xinput1_3.dll.

x3daudio1_7.dll.
d3dx9_42.dll.
D3D11InstallHelpr
xinput1_1.dll
a pak mi to začalo psát to co jsem psal předtím, ale zkusim stáhnout frameworkm ten snad ani nemám jinak vše ano
uvidim a dám vědět jinak díky

cervicek
hodnocení

0x

Zus změnit dabing z rusky na anglicky. Mě to pomohlo :o)

donlucacs
hodnocení

0x

ak mas poinstalovane vsetko potrebne, chod do nainstalovanej zlozky a vymaz content.upk0
Hra by mala ist :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]