Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznámý konektor

Od: fatalwir® odpovědí: 10 změna:

zdravím, k čemu je konektor vyobrazený níže na obrázku(na rychlo jsem ho kreslil v malování dírky jsou čtverečkové pravidelné a mřížka je 15x4)

Neznámý konektor

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Hotovej Michelangelo :))

Nicmene je to konektor DMS-59 -> en.wikipedia.org/...

naihonn*

Když už je tu tak hezky dán článek na wikipedii, tak pokud si ho člověk přečte a podívá se na zde vyfocený obrázek, je jasný, že tady je všech 60 pinů, takže jde o toho předchůdce, Low Force Helix konektor od Molexu. Ale i tak dobře nalezeno, takže bodík za dobrou odpověď si to zaslouží, to jo.

:)

hop®

yakub: naštval jsi mě, protože jsi lepší než já! Za trest Ti dávám bod! A díky za info! ;)*palec*

Ale jdi ty :) Dej bodík naihonovi jako já, protože ten má totiž 100% pravdu. Já tu fotku tak do detailu nekontroloval, ale okamžitě jsem podle tý skicy na začátku věděl o který konektor jde, jen jsem to musel vygooglit. A ještě špatně :)

hodnocení

díky za wiki ale jaksi aj není má silná stránka co se tím tedy připojovalo

hodnocení

0x

Nešlo by to vyfotit?

hodnocení

tu je

doplněno 13.06.11 20:05:

bohuzel foceno webkamerou :(

Neznámý konektor #2

hop®
hodnocení

0x

Fatale, a to máš v PíCíčku? To vypadá na starej konektor z osmibiťáků a podobnejch archiválií, někde mám podobnejch vykopávek plnej šuplík! Kdes to vykopal? ;)*sok*

hodnocení

ne to v pc nemám dyt je to snad vidět že to držin v ruce a je to placatý a ano je to compaq contura aero 4/33c jinak je to po tátovi (takže je to z dob pravěku) a jely na tom win 3.1 na nějaký starý hry třeby dave atd to stačilo. pak jsem to naformátoval celej ten několika megabajtovej disk ale nic už jsem do toho nedostal

jabraka*
hodnocení

0x

Když jsem nahlížel do bedny s kabely ještě z devadesátých let,tak tam takových konektorů i s kabely mám několik, ze starých továrních počítačů.Chtěl jsem to rozebrat a prodat z nich piny,jsou zlacené.Ale je to moc práce za málo peněz.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]