Nejste přihlášen/a.
zdravím, k čemu je konektor vyobrazený níže na obrázku(na rychlo jsem ho kreslil v malování dírky jsou čtverečkové pravidelné a mřížka je 15x4)
Když už je tu tak hezky dán článek na wikipedii, tak pokud si ho člověk přečte a podívá se na zde vyfocený obrázek, je jasný, že tady je všech 60 pinů, takže jde o toho předchůdce, Low Force Helix konektor od Molexu. Ale i tak dobře nalezeno, takže bodík za dobrou odpověď si to zaslouží, to jo.
Ale jdi ty Dej bodík naihonovi jako já, protože ten má totiž 100% pravdu. Já tu fotku tak do detailu nekontroloval, ale okamžitě jsem podle tý skicy na začátku věděl o který konektor jde, jen jsem to musel vygooglit. A ještě špatně
Fatale, a to máš v PíCíčku? To vypadá na starej konektor z osmibiťáků a podobnejch archiválií, někde mám podobnejch vykopávek plnej šuplík! Kdes to vykopal?
ne to v pc nemám dyt je to snad vidět že to držin v ruce a je to placatý a ano je to compaq contura aero 4/33c jinak je to po tátovi (takže je to z dob pravěku) a jely na tom win 3.1 na nějaký starý hry třeby dave atd to stačilo. pak jsem to naformátoval celej ten několika megabajtovej disk ale nic už jsem do toho nedostal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.