Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám opravnu PC v centru Prahy

Od: socdemmordorvidiek odpovědí: 3 změna:

Poraďte, doporučte mi prosím dobrou opravnu PC v širším centru Prahy, kam si přinesu zavirovaný zpomalený noťas a kde mi ho za pár hodin opraví. I s adresou a telefonem (ne jen název firmy nebo odkaz) - už jsem tak zpomalený, že veškeré hledání na netu se pro mě stalo utrpením. Díkec.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Pokud to dobře chápu, tak se jedná o přeinstalaci systému, případně ovladačů. Práce na pár hodin. Raději bych využil nějakého známého, který tomu rozumí, protože to podle mě není nic náročného. Ovšem servis to na počkání rozhodně neudělá a vím, ža za instalaci SW si počítali 700,- - 1.200,- Kč za hodinu práce. A těch hodin si můžou napočítat kolik chtějí, pokud se s nimi předem nedohodneš na konečné ceně. Kdysi jsem míval dobrou zkušenost s bazarem a servisem v Růžovce. Zadej si do vyhledávače SERVIS RŮŽOVKA a měl bys tam najít veškeré info.

hodnocení

0x

Tipuji, ze na pockani Vam to nikdo neudela. Alespon ja bych do takto vrazedneho terminu nesel. Zvlast, kdyz rikate, ze jej mate zavirovany...

Jen diagnostika, spusteni ruznych testu, utilit, programu zabere xx hodin. Pote clovek musi zkontrolovat ony logy a postupne resit problem po problemu.

jabraka*
hodnocení

0x

Na stránce Mapy.cz

zadej do vyhledávání adresu z tohoto odkazu.Ale je takových servisních opraven více.

pcnonstop.cz/...

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]