Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minimalizace oken

Od: petula00* odpovědí: 8 změna:

Zdravím.Když otevřu nějakou www adresu tak mi naběhne pouze poloviční okno.Musím ho vždy zvětšit obnovením/zvětšení.jak nastavit aby se otevíralo rovnou celá obrazovka/okno? Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je-li to u WIN7, tak ty si velikost a polohu oken nepamatují, nebo spíše řečeno pamatují si velikost a pozici posledního otevřeného/zavřeného okna, podle kterého nastaví okno následující.

Co se stane, kdyz spustite prohlizec, zmaximalizujete jej, pote zavrete a spustite jej znovu.?

des*

Stačí to zmenšené okno roztahnout ukazovátkem myši až do rohů a potom už to nedělá.

No nedělá. Já bych řekl, že dělá, jen to nenívidět. (To je jako když řeknu, že Hamleta nenapsal Šejkspír (:)), ale jiný člověk téhož jména, ale smysl tomá.)

petula00*
hodnocení

Ahojky.Když okno z maximalizuji a následně zavřu a znovu otevřu,takse objeví pouze poloviční.SW mám XP.Dělá to ale jen ve IE. Ve F ani v Gchrome to nedělá.Jako hlavní jsem tedy dal F.Dík za odpovědi.

Je to presne tak jak to rekla des.
Toto je chyba asi zatim vsech verzi systemu Windows. Nechapu, ze to za tech 16 let nespravili.

Takze otevrit okno IE, najet na nejakou stranku, kliknout na nejaky odkaz na strance pravym tlacitkem v novem okne, zavrit prvni okno a druhe roztahnout rucne za rozek mysi (ne tlacitkem maximalizovat!). Okno zavrit.

des*

NEMAXIMALIZOVAT!ROZTÁHNOUT MYŠÍ-hergot.

doplněno 13.06.11 23:45:

TO JE PRO petula00!

reeve*

Vytvořte si na ploše nového zástupce IE (novou ikonu), klikněte na ni pravým tlačítkem a zvolte "Vlastnosti". Na kartě "Zástupce" zvolte "Spustit: V maximalizovaném okně".

Ano tento postup pak funguje prave pro to prvni otevrene okno prez takto nastaveneho zastupce. Pro druhe okno z prvniho otevrene, ale uz ne. Viz muj navod vyse.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]