Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odinstalovat starý windows 7?

Od: eineo odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, přávě ted jsem přeinstalovat windows a podařilo se, akorát tam mám ještě ten starý a zabírá mi pořád stejně místa, jako před tím. Dá se říct, že mám na PC ten starý window 7 a ještě ten nový prázdný windows 7. Jak se zbavit toho starého? Díky za rady. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Nahradil si starý win7, novým win7? To nějak nechápu a starý ti zůstal v pc? Jsem z toho jelen.

doplněno 30.12.12 21:00:

Chtěl jste formátovat disk?

eineo
hodnocení

Ano... chtěl jsem starý nahradit novým. Nový tam je, ale ten starý tam taky zůstal... a nevím jak se ho zbavit.

praivo*

Složka Windows.old? Smazat...

mowla*
hodnocení

0x

Já bych poporosil o trošku upřesnění - nemohou být dva ´systémy´ na jedné partition - takže co a kde zůstalo? Jak probíhala reinstalace?

dericcaster*

Ano Windows toto dělá. Když se instaluje systém z běžícího systému, tak při některé volbě (nevím z hlavy které - pravděpodobně, když neproběhne formát disku) se nainstaluje nový windows a starý se uloží do nějaké složky, jako záloha. U Win Xp se vytvářela složka "Windows odl". Pravděpodobně to chce spustit instalaci s volbou formátovat disk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]