Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kingston - RAM 4GB

Od: black* odpovědí: 7 změna:

Zdravím , chci se zeptat , podle čeho zjistím jaká ramka mi pasuje do PC? Nebo je to jedno .. Popřípadě napíšu potřebné inf. o PC .

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petapeta*
hodnocení

0x

Např. programem EVEREST stahuj.centrum.cz/...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Veškeré informace o PC ti řekne i SIW slunecnice.cz/...

hodnocení

0x

taky to jde způsobem otevřením case PC a mrknutím na ram, co je na ní napsáno (specifikace). Tech RAM jsou kvanta typů. jedno to vůbec není.

black*
hodnocení

Otevřené to mám ať to lépe větrá , se na to mrknu díky :)

hop®

Blacku, s tím otevřeným casem se to taky už řešilo, když je zavřený, tak ten chladící vzduch jde přes ty důležitý součásti a když to oddekluješ, tak si fouká kudy chce. Takže co je lepší jsme zatím ani tady nevyřešili. Ale srry to je trošku mimo dotaz...*hi*

black*
hodnocení

Nevadí , právě když sem ho tam měl , pc byl po pár hodinách vařící , teď je to lepší

hop®

OKI, nechci se hádat, každý má jiný comp i jiné zkušenosti! ;)

Já jsem do svého bývalého compu (486 a k tomu 2x1GB HDD a pár dalších kartiček - prý to nemůže fungovat - říkali odborníci) musel přidat fofrník a zadeklovat ho, jinak topil a nepočítal...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]