Nejste přihlášen/a.
Zdravím , chci se zeptat , podle čeho zjistím jaká ramka mi pasuje do PC? Nebo je to jedno .. Popřípadě napíšu potřebné inf. o PC .
taky to jde způsobem otevřením case PC a mrknutím na ram, co je na ní napsáno (specifikace). Tech RAM jsou kvanta typů. jedno to vůbec není.
Blacku, s tím otevřeným casem se to taky už řešilo, když je zavřený, tak ten chladící vzduch jde přes ty důležitý součásti a když to oddekluješ, tak si fouká kudy chce. Takže co je lepší jsme zatím ani tady nevyřešili. Ale srry to je trošku mimo dotaz...![]()
OKI, nechci se hádat, každý má jiný comp i jiné zkušenosti! ![]()
Já jsem do svého bývalého compu (486 a k tomu 2x1GB HDD a pár dalších kartiček - prý to nemůže fungovat - říkali odborníci) musel přidat fofrník a zadeklovat ho, jinak topil a nepočítal...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.