Nejste přihlášen/a.
Zdravím , chci se zeptat , podle čeho zjistím jaká ramka mi pasuje do PC? Nebo je to jedno .. Popřípadě napíšu potřebné inf. o PC .
taky to jde způsobem otevřením case PC a mrknutím na ram, co je na ní napsáno (specifikace). Tech RAM jsou kvanta typů. jedno to vůbec není.
Blacku, s tím otevřeným casem se to taky už řešilo, když je zavřený, tak ten chladící vzduch jde přes ty důležitý součásti a když to oddekluješ, tak si fouká kudy chce. Takže co je lepší jsme zatím ani tady nevyřešili. Ale srry to je trošku mimo dotaz...
OKI, nechci se hádat, každý má jiný comp i jiné zkušenosti!
Já jsem do svého bývalého compu (486 a k tomu 2x1GB HDD a pár dalších kartiček - prý to nemůže fungovat - říkali odborníci) musel přidat fofrník a zadeklovat ho, jinak topil a nepočítal...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.