Nejste přihlášen/a.
Zdravim. Chtel jsem si nainstalovat jednu hru ale psalo mi to, ze nemam DirectX 9.0c. Tak jsem si ho stahnul a porad to psalo. Na netu jsem nasel nekoho se stejnym problemem a tam mu poslali odkaz na direct asi. Tak jsem to stahnul, nainstaloval, restartoval pc a od ty doby mi to pise errory i kdyz zapnu pc atd... Kdyz stahnu direct a chci to nainstalovat tak mi to pise toto:
sejmi.cz/...
Jestli chcete poradit, tak dejte screen na server, který funguje
Zjistil jsem, že jsem použil Directx eradicator v2.0, který vymaže kompletně z PC directX... Nevíte nědo jak se to dá vrátit zpět?
No prave to jsem taky vsude cetl jenze mi to pise tohle: System windows nemuze nalezt dxdiag. Presvedcete se, zda je nazev spravne, a akci opakujte. Po hledani souboru klepnete na tlacitko Start a pak na polozku hledat.
Kdyz se kouknu do WINDOWS/system32 na slozku DirectX tak je prázdná. Fakt uz nevim co s tim.
Pokud jste DirectX odebral, nezbývá než zazálohovat důležitá data a udělat čistou novou instalaci Windows. Po instalaci nainstalujte ovladače, všechny dosud vydané aktualizace přes Windows Update a zabezpečení - antivirový a antispyware program a samozřejmě firewall.
Ještě mě napadlo, pokud nechcete dělat čisotu instalaci, co takhle odinstalovat Service Pack 3 a znovu ho nainstalovat?
Běžte do Ovládacího panelu Přidat nebo odebrat programy. Tam klikněte vpravo v rohu na Zobrazit Aktualizace. Pak najděte Windows XP Service Pack 3. Spusťte odinstalaci a po odinstalaci restartujte počítač. Před spuštěním odinstalace vypněte všechny běžící programy /i kecálky, pošťáky, atd./. Po restartu počítače skočte do Windows Update a nainstalujte Service Pack 3. A zase, při instalaci vypnout všechny běžící programy a počítač nechat být. Po dokončení instalace a následném restartu uvidíte, zda-li tam DX je, pokud ne, zkusit nainstalovat. A pokud i to selže, tak jedině čistá instalace.
Hm vidim tam vseljaky aktualizace ale service pack 3 tam neni. A nepomohla by nejaka takova ta obnova? Nemyslim tu s vracenim casem. Tenkrat jsem mel problem ze jsem zmenil rozliseni a mel jsem cernou obrazovku. Tak jsem dal CD s WINDOWSEM do mechaniky a tam jsem neco dal, nevim co ale vypadalo to jako kdyz instaluji znova windows ale soubory mi vsechny zustaly. A potom vse fungovalo.
To nemyslim. Myslim ze to bylo nejak opravit system windows nebo neco tak. Byla tam modra obrazovka...
No ne, vložíte CD Windows XP, nabootujete z něj. Dáte instalovat, ale před výběrem kam instalovat to hledá předchozí verze Windows. To najde tu Vaší současnou instalaci a vydáte R - Opravit.
Je možné, že tam máte nějaký zálohovací program - já to mám tak, že spustím DOS, z něj spustím Ghosta a obnovím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.