Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte, omylem jsem odinstaloval zvuk na notebooku DELL. Jakým způsobem ho mohu nainstalovat zpět. Předem děkuji K.V.
Dobrý den, pokud myslíte odinstalaci ovladačů zvukové karty, tak je zase nainstalujte. Buď z instalačního CD nebo přes aktualizaci ovladačů v ovládacích panelech. Moná jste jenom v nastavení zakázal zvuk nebo pouívání zvuk. karty. Zase hledat v ovládacích panelech a dát volbu povolit toto zařízení. Zdravím!
doplněno 13.01.13 23:39:Je to málo pravděpodobné, ale některé ntb mají na těle tlačítko na vypnutí zvuku. Zkontrolujte to.
Dobrý den, tak já WIN 7 neznám a nechtěl bych radit špatně. Ale u XP to bylo snad tak, že v ovládacích panelech byla položka "Přidat nový hardware". Tam byl seznam a z něho se vybralo odpovídající zařízení. A byla tam volba "Aktualizovat ovladače". Ale, již nějaký čas používám Linux a Windows si vybavuji jen částečně. Pokud na to nepříjdete, tak založte vlastní dotaz a určitě Vám zde někdo poradí. Zdravím!
Díky. Ještě dotaz v jakém Linuxu pracujete? Zkoušel jsem Mandrivu, ale moc aplikací, které potřebuji mi v tom nejelo.Díky
Dobrý den, nejsem žádný radikál a proti Windows nic nemám. Jen jsem v jednu chvíli vyzkoušel Live-CD s Linuxem a byl jsem překvapen např. tím, že se automaticky připojil k internetu nebo, že uměl přehrávat okamžitě film i bez nutnosti kodeků. Vyzkoušel jsem asi tři Live-CD s Linuxem a zůstal jsem u českého "výrobku" jménem SLAX (verze 6 - od prosince je už i verze 7). Je instalován na flashku 2GB, trochu jsem si ho časem vylepšil a jsem zcela spokojen. Pro běžnou práci stačí a na internet je ideální (a z PC jsem mohl odstranit HDD). Ta flashka 2GB je minimum, ale může být jistě i větší kapacita.
Jinak, o Live-CD s Linuxem asi něco víte, tak je možnost zdarma experimentovat. A to, že Linux není moc určen pro PC hry jste určitě také slyšel. Tam vedou Windows. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.