Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nainstalovat zpět zvuk do notebooku

Od: karelvalenta* odpovědí: 7 změna:

Prosím poraďte, omylem jsem odinstaloval zvuk na notebooku DELL. Jakým způsobem ho mohu nainstalovat zpět. Předem děkuji K.V.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juldab*
hodnocení

1x

Zkuste bod obnovení k datu kdy jste měl zvuk funkční. Nastroje obnovení systému.

mowla*
hodnocení

0x

Opravdu odinstaloval?

No - stačí znovu nainstalovat ovladače...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud myslíte odinstalaci ovladačů zvukové karty, tak je zase nainstalujte. Buď z instalačního CD nebo přes aktualizaci ovladačů v ovládacích panelech. Moná jste jenom v nastavení zakázal zvuk nebo pouívání zvuk. karty. Zase hledat v ovládacích panelech a dát volbu povolit toto zařízení. Zdravím!

doplněno 13.01.13 23:39:

Je to málo pravděpodobné, ale některé ntb mají na těle tlačítko na vypnutí zvuku. Zkontrolujte to.

Mohu se zeptat, kde je aktualizace ovladačů v ovládacích panelech u WIN 7.Děkuji

ben®

Dobrý den, tak já WIN 7 neznám a nechtěl bych radit špatně. Ale u XP to bylo snad tak, že v ovládacích panelech byla položka "Přidat nový hardware". Tam byl seznam a z něho se vybralo odpovídající zařízení. A byla tam volba "Aktualizovat ovladače". Ale, již nějaký čas používám Linux a Windows si vybavuji jen částečně. Pokud na to nepříjdete, tak založte vlastní dotaz a určitě Vám zde někdo poradí. Zdravím!

Díky. Ještě dotaz v jakém Linuxu pracujete? Zkoušel jsem Mandrivu, ale moc aplikací, které potřebuji mi v tom nejelo.Díky

ben®

Dobrý den, nejsem žádný radikál a proti Windows nic nemám. Jen jsem v jednu chvíli vyzkoušel Live-CD s Linuxem a byl jsem překvapen např. tím, že se automaticky připojil k internetu nebo, že uměl přehrávat okamžitě film i bez nutnosti kodeků. Vyzkoušel jsem asi tři Live-CD s Linuxem a zůstal jsem u českého "výrobku" jménem SLAX (verze 6 - od prosince je už i verze 7). Je instalován na flashku 2GB, trochu jsem si ho časem vylepšil a jsem zcela spokojen. Pro běžnou práci stačí a na internet je ideální (a z PC jsem mohl odstranit HDD). Ta flashka 2GB je minimum, ale může být jistě i větší kapacita.

Jinak, o Live-CD s Linuxem asi něco víte, tak je možnost zdarma experimentovat. A to, že Linux není moc určen pro PC hry jste určitě také slyšel. Tam vedou Windows. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]