Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poblém s myší

Od: martin1234* odpovědí: 20 změna:

Mam takový problém. Na myši my vynechává levé tlačítko. Např. když někam kliknu tak musím kliknout víckrát, aby to něco udělalo, nebo když hraji hru, tak vynechává střelba. Potřeboval bych s tímporadit. Myš je bezdrátová Logitech.

Děkuji.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pérko tam nebývá, pružnost je zaručena plastem toho "klikátka". Pod klikátkem byvá miniaturní spínač na principu "mikrospínače", ale mechanicky je trochu jinak proveden. Je tam z miniaturní planžetky vytvarovaná tkzv. "lupavka" - ta múže být mechanickou únavou prasklá. V tom případě lze celý spínač vyměnit - ten spinač je korunová záležitost. Někdy to může být jen otázka oxidace kontaktů, to lze opravit nesříkáním třeba kontaktolu přímo do spínače, ale musí mít člověk štěstí, aby ten roztok tam navzlínal. To je jistější ta výměna.

martin1234*
hodnocení

Asi to je únava materiálu mám ji asi 5 let.

martin1234*
hodnocení

ale problémy s ní nikdy nebyly? De to nějak spravit nebo bude lepší koupit novou?

Dyď to psal @bmbx Opravit se to dá, pokud to neni nějaká základní nejlevnější myš tak se to vyplatí alespoň vyzkoušet. Za rozebrání nic nedáte, maximálně nepůjde vůbec :)

black*

5 let? No raději si kup novou .. Teď koupíš dobrou myš pokud chceš na hry za 300 :) Já jsem si nedávno kupoval myš na hry x7 za 400,- .. A nekupuj bezdrátovou , to se nevyplatí .. Ale to už je na tobě ;) .. Počítej baterky atd .. Drátovky sou daleko lepší ;)

K PC je bezdrátovka docela nesmysl, ale k notebooku, hlavně k takovému který je opravdu používán mobilně je zase nesmysl používat drátovou. Já používám "bluetooth" s jedním AAA Ni-MH akumulátorem, občas jí zapomenu vypnout a nabíjím jej tak jednou za 14 dní - tak jaké počítání baterek?

black*

Tak když se řekne bezdrátovka , většině lidí má hned namysli myš na baterky ;) Všichni co znám což je docela hodně , když už mají bezdrátovou myš tak na baterky , neznám zatím nikoho co by měl myš na bluetooth a je to asi jeden z 20 :) Ale jak říkám , je to každého věc co si koupí a kolik je za to ochotný dát peněz ...

hop®

Blacku, myslím, že všechny bezdrátovky mají baterku jako zdroj energie, myšku se slunečním kolektorem jsem fakt ještě nepotkal. ;)

A pak jde o přenos dat, jestli přes BT nebo jinak...

black:

máš v tom trochu hokej *smich*

doplněno 11.06.11 23:19:

hop:

pokud někdo používá k počítači tablet, tak některé mají kromě pera jako příslušenství i myš a ta je bezdrátová a bez zdroje energie ;)

black*

Tak asi mám no , protože myš na bluetooth to sem slyším poprvé v životě *smich*

hop®

Bmbx: no a co, tak ten hokej hraju s Blackem, nóó... :-P*haha**placni*

black*
11.06.11 23:45

*nevi*

black:

jsou myši, které pracují na frekvenci "bluetooth"a ty se spárují s notebookem a je to. A jsou myši, které pracují na jiných frekvencích a ty mají k sobě malý přijímač do USB. Obě myši mají v sobě baterku ;).

Vzhledem k tomu, že dnes 99% notebooků má v sobě "bluetooth", tak proč si zbytečně obsazovat USB nějakým přijímačem, ne?

Pokud o tom slyšíš prvně, tak já ti zde dám možnost to i vidět :

alza.cz/...

martin1234*
hodnocení

a jak to mám rozebrat? já když tu myš otevřu tak tam jsou jen baterky

Myš má 1 až 2 malé křížové šroubky ze spodní strany. Někdy bývají schované pod teflonovými kluznými ploškami. Ty jdou opatrně odlepit a pak zase přilepit - jsou samolepící. Po odšroubování těchto šroubků by se měl dát kryt rozdělit na dvě části, uvnitř je jedna deska plošných spojů, na které se nachází všechno.

pop*
hodnocení

0x

Nedochází jí baterky?

martin1234*
hodnocení

tím to nebude. dával jsem tam nové.

hello2
hodnocení

0x

Mám stejný problém...je to tím čudlíkem v myši ktery kliká,u mě je zaseklý..je to rozbitý, asi se to nedá spravit

Opravit se dá úplně, ale opravdu úplně vše, záleží jen jestli to má cenu *smich*

bena*
hodnocení

0x

Já bych zkusil myš otevřít a zkontrolovat, zda-li pérko a další věci jsou v pořádku. Poté složit a připojit do počítače.

Pozor! Pokud nemáte kuličkovou myš, tak nikdy nezapojujte do provozu rozdělanou myš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]