Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft- Too many items na v1.6.6

Od: hugoigo odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

delší dobu hraji minecraft a ve verzi 1.5. jsem používal mod Too Many Items.

Nyní z novou verzí jsem ho hledal znova, ale našel jsem ho pouze tak, že abych ho nainstaloval musím mít WinRAR...ten stahovat nechci.

Chci se zeptat: Nevíte někdo o verzi Too many items která je už příjmo zabudovaná v souboru minecraft.jar (pozor potřebuji verzi 1.6.6).

Případně nevíte i o dalších takových modech které jsou zabudované v soboru .jar?

Nebo jak jinak upravit soubor minecraft.jar a dostat tam ty mody bez použití WinRAR nebo zip-7.

Předem děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Tak si stáhněte 7-zip portable - ten se nemusí instalovat.

hugoigo
hodnocení

Moc díky už tam mam TMI ale nejdeme millonare :(

kmetous
hodnocení

0x

sry nwm jestli jo ale porosím napis mi na email jak pouzivat ten mod v minecraft 1.5

to je jak nainstalovat (není tomu moc rozumět a seká se to)

a když je nainstalovanyý spustíš inventář a když tam nic zvláštního není zmáčkni "o" a měl by se ti zobrazit list věcí když na nějakou klikneš levym dá se ti té věci 1 stack (64 hlíny nebo 16 vajec atd.) a když klikneš pravym tak vždy jeden kus té věci

hodnocení

0x

jestli chceš pošlu ti svůj soubor jar jestli jo tak napiš

doplněno 13.06.11 21:20:

a k minecraftu máš koupenou verzi? a hraješ multiplayer? jestli jo na jakym serveru?

tommycityboy

Zdarec ej dáš mi prosím vědět? moje fb .. tommy všeťa všeťulíno nebo napiš na mail .. dik

hugoigo
hodnocení

minecraft kupovat budu-hraji multiplayer :80.79.27.118:25565 best server

nikdo*
hodnocení

0x

tak si nestahuj toomanyitems ale INVedit

nelik*
hodnocení

0x

Ne, doopravdy asi už nic takového není. Ale WinRar nezabírá tolik místa a je to i jednodušší...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]