Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
delší dobu hraji minecraft a ve verzi 1.5. jsem používal mod Too Many Items.
Nyní z novou verzí jsem ho hledal znova, ale našel jsem ho pouze tak, že abych ho nainstaloval musím mít WinRAR...ten stahovat nechci.
Chci se zeptat: Nevíte někdo o verzi Too many items která je už příjmo zabudovaná v souboru minecraft.jar (pozor potřebuji verzi 1.6.6).
Případně nevíte i o dalších takových modech které jsou zabudované v soboru .jar?
Nebo jak jinak upravit soubor minecraft.jar a dostat tam ty mody bez použití WinRAR nebo zip-7.
Předem děkuji.
a když je nainstalovanyý spustíš inventář a když tam nic zvláštního není zmáčkni "o" a měl by se ti zobrazit list věcí když na nějakou klikneš levym dá se ti té věci 1 stack (64 hlíny nebo 16 vajec atd.) a když klikneš pravym tak vždy jeden kus té věci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.