Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekání u WMP

Od: puclik165 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, občas se mi stává že když si stáhnu nějaké filmy tak se mi třeba po 20 minutách seknout a asi po minutě se zase rozběhnou, nevíte čím by to mohlo být? používám WMP, díky za radu David

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Nepřehráváte náhodou rovnou přes internet?

Pokud ale soubor stahujete přímo do počítače je možné, že počítač na to nestačí - jaká je konfigurace počítače /paměť RAM, frekvence procesoru, volné místo na harddisku/?

Doporučuji před přehráváním ukončit různé programy, které nejsou potřeba jako pošťáci, ICQ, Skype a další zbytečné věci.

Můžete zkusit trošku vyladit počítač programem Advanced SystemCare 4 - udělat Hlubokou údržbu, kterou budete opakovat tak 1× za měsíc. Rychlou stačí 1-2× za týden spouštět. Při instalaci odmítněte instalaci různých toolbarů a podobného odpadu, který akorát zatěžuje počítač. Po spuštění programu a dokončení úvodního průvodce klikněte na Více vpravo nahoře. Dále se řiďte obrázky níže.

Sekání u WMP
puclicek165

Moc díky program už jsem si stáhl, jinak co se týká hardwaru tak to mám všechno v pořádku, asi tak před půl rokem jsem stím neměl žádné problémy, napadlo mě jestli by to nemohlo být třeba větrák protože když mám notebook třeba na posteli nebo na klíně tak se zanáší, ale v tom případě by se mi museli sekat hry a třeba i internet a takový problémy nemám jenom když koukám na film tak se mi to sekne a po minutě to běží...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]