Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook - myš

Od: black* odpovědí: 13 změna:

zdravím , potřebuju helpnout , nedávno se mi pokazila tá myš na notebooku to čidlo pod klávesnicí .. Samo od sebe se hýbe nahoru a dolu tak sem to musel mít vypnuté ale teď ať to mám vypnuté nebo zapnuté pořád to líta po obrazovce nahoru a dolu .. Jak to mám vypnout .. Už mě to fakt leze krkem :(

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

y1ng*
hodnocení

2x

Tak mě napadá jedně ho zkusit odpojit na tvrdo myslím tim kabel ale to se musí dosat dovnitř většinou se musí vyndat klávesnice.Ale jestli je v záruce jako že asi ne tak do servisu.A nebo i tak do servisu.Popřípadě o jaky ntb se jedná vyrobce a model?

black*
hodnocení

No vypadá že je to už dobré ... Trošku sem do toho křápu bouchnul a už to nejde vůbec *smich*

y1ng*

To se pozná opravář třísk dotoho a je po prdeli.*smich*Ale funguje to!

každej jednou potřebuje proplesknout ať už je to cokoli

hodnocení

2x

Buď to zakaž ve správci zařízení a nebo u některých noťasů je tlačítko pro vypnutí přímo u touchpadu a nebo na klávesnici- FN+něco kde je nakreslený touchpad :)

black*
hodnocení

Však jistě já to mám u toho touchpadu :D :D Ale to jaksik nefungovalo *smich*

black*
hodnocení

Nó jaksi se to probudilo :D :D Ve správci zařízení stačí odinstalovat ovladače že?*uf*

y1ng*

lepší je zakázat ovladače by se mohly zase sami nainstalovat

black*
hodnocení

No , to je jedno já sem je odinstaloval a když se nainstalujou tak to zase odinstaluju :D Já než bych to nato vypnutí našel :D To by bylo do rána aspoň se tu s tím nebudu otravovat :)

y1ng*

vždyt to je tam jak je odinstalovat ovladače tak tam je zakázat stačí na to kliknout a je to ;)

black*
hodnocení

Aha no tak dík :D toho čeho si všimnout nepotřebuju si všimnu a toho čeho potřebuju nikdy *haha*

mkat*
hodnocení

0x

Ale možno nie na dlho.*palec*

black*
hodnocení

Lepší než zato platit v nějakým servisu *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]