Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám takovej problém.Dostala jsem hru The sims 3 do ted fungovala v pořádku,ale poslední dobou když si ji pustím tak se mi za chviličku z ničeho nic vypne celý pc.a musím ho zapnou znova a zase od začátku.docela mě to štve .Možná je to herním dicsem.Prosím poradte ta hra je docela draha a na novou nemám,stáhnout si to nemůžu protože stratím všechny výhody a je to potom o ničem.MOc vás prosím kdo má s tím to skušenosti napište.Děkuju
Zkontroloval bych zdroj, zda-li je schopen utáhnout takový výkon.
Jinak nebylo by na škodu vypnout různé efekty. Můžete zkusit pročistit počítač programem Advanced Systemcare 4 - spustit Hlubokou údržbu, kterou opakovat 1× za měsíc, Rychlou stačí 1× za týden. Určitě je dobré povypínat zbytečné programy a procesy i služby před zahájením hraní - třeba programem Game Booster 1.40, který stáhnete na Slunečnice.cz.
Doporučuji též vyčistit chlazení a větráky - ideálně štetečkem nebo stlačeným vzduchem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.