Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype volání - zvuk pouze do sluchátek?

Od: lukeos* odpovědí: 2 změna:

Chtěl bych se zeptat jestli by šlo u skypu volání, aby mi výstupní zvuk šel pouze do sluchátek - jako abych slyšel volajícího jenom ve sluchátkách a ostatní zvuky (her, přehrávače) slyšel v reproduktorech a klidně i ve sluchátkách.Prostě abych volajícího slyšel pouze ve sluchátkách a v reprákách ne.A abych měl oba výstupy zvuku zapojené v počítači.Mám možnost mít více výstupů zvuku a ne jak u notebooku - jenom jeden. můžete poradit?..děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Záleží na zvukové kartě, zda-li má zásuvku na jack pro repro i sluchátka.

lukeos*
hodnocení

Vždycky se mě to zeptá jestli to chci nastavit jako sluchátka nebo jako výstup vnějšího zdoje(repro) nebo mikrofon atd.

Myslel jste tohle?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]