Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, prosím o radu jak přes čtečku stáhnout foto do PC, když konektor sedí jen po konektoru myši. Když vytáhnu myš, jde čtečka, jak to mám udělat, abych si je stáhla a pak uložila kopírováním myší na plochu - to je dotaz naptrostého analfabeta, stydím se, budu se snažit polepšít, dosud jsem to nepotřebovala. Nevím, zda jsem to napsala srozumitelně. Díky moc.
Ono pokud jsou jen 2 USB porty zezadu, tak je k nim dost obtížný přístup. Já jsem to řešila pomocí HUB , to je USB rozbočka, zapojí se do jednoho USB portu a na konci má další 4 USB porty. Nemusím při zapojení dalšího příslušenství ( tiskárna, modem...) lozit za počítač, ale pohodlně připojím i myš i čtečku, nebo kabel ke kompaktu. Patronka
Myš máte zřejmě do zásuvky USB. Určitě zásuvek USB máte v počítači vícero /v zadu nejméně 2 a ve předu nebo na boku by jste mohla mít další/.
Nejlepší by bylo koupit k myši redukci z USB na PS/2 (do takové zelené zásuvky vydle klávesnice) Ta redukce není drahá, měla by stát v řádu desetikorun.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.