Prosím o pomoc a radu. Mám nový Acer Aspire E380 a nemůžu nastavit Webovou kameru. Objeví se upozornění, že došlo k překročení šířky pásma řady USB. Budu vděčná za každou radu.
Šířka pásma, kterou kamera využívá se nastavuje v ovládacím software ke kameře. Blíž ti to bohužel neupřesním. Neznám tvůj software ke kameře.
arwan*
Díky za odpověď a omlouvám se že jsem více neupřesnila. Je to: creative Live CamVista IM a ve složce software je pouze Log. Bohužel tím jsem vyčerpala informace co o ní mám. Vyzkoušela jsem již prohodit v portech USB ... klávesnici...myš...mikrofon...i kameru a stále nic. Je dostačující XP pro home? Na starém compu jsem měla profesionála a kamera byla O.K.
Takže kameru máme upřesněnou, ale ... ale ten software opravdu neznám. Zkusím alespoň obecně: Spusť program na ovládání kamery. Někde v té aplikaci bude něco jako nastavení kamery a v těch parametrech bude zmiňovaná šířka pásma. Tak snad alespoň takto.
arwan*
Tak jsem postupovala podle rady, ale chyba bude patrně v nastavení USB. Kamera sice svítí, ale obraz nikde...stále přesýpací hodiny. Asi po 5 minutách sdělení textík, že nejde nastavit. A zase o překročení USB portu. Tak začínám litovat, že jsem si comp nenechala sestavit. Díky spidere za snahu.
Sice jsem se s tim ještě nesetkal ale co postupně zkusit odpojit co nejvíce věcí z USB...kvávesnice i myš pujdou jistě přes PS/2 pokud tam jsou a tak dále aby tam toho bylo co nejmíň,nejlépe jen kamera. Je to jen teorie ale za pokus nic nedáš. Neni taky možný že je v biosu povolen pomalejší přenos přes usb? To by tim měl ale zkouknout nejlépe ten kdo stavěl PC
Bohužel už jak naznačil Spider tak tyhle problémy se přes klávesnici řeší špatně...
arwan*
To jsem zkoušela již před tím. Ale nakonec jsem odinstalovala vše co se kamery týkalo. Znovu vložila CD a instalovala. Co si člověk neudělá sám...to nemá. Kameru jsem již instalovala do 2 PC dříve a bez problému. Ale chce to důslednost a práce kvapná, málo platná. Pamatuji si dobu, kdy ještě uhli bylo přesličkou ... a tak se musím pochválit a potomka pokárat ! Spiderovi a maverickovi poděkovat.
Díky za díky. Jestli ta kamerky teď chodí už bez problémů, tak by do toho už nevrtal, ale v budoucnu, při další instalaci bych se podíval po nové verzi software pro kameru na stránkách výrobce.
arwan*
Tak to dozajista udělám a raději si PC nechám sestavit. Hotovou sestavu již nikdy kupovat nebudu !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.