Nejste přihlášen/a.
Ahoj,jsem neštastna. Proto vás všechny prosím pomoc. Jsem uplný amater. Zjistila jsem,že mě manžel podvádí a když jsme to tak trochu vyřešili,někdo mi poslal emaily. Zjistila jsem jeho ip adresy. byli to celkem 3 emaily,2 ze stejné adresy a 1 z jiné. Prosím,potřebuji zjistit,kdo to je. chci zachránit svou rodinu,prosím o pomoc. Napište Eva
IP tě dovede leda na poskytovatele, popřípadě IT oddělení firmy. Soukromé osoby se takhle snadno nezjistí. Viz rtřeba www.ripe.net
Pokud se jedná o vydírací či vyhrožující emaily, klidně se obrátit na policii, která má právo si vyžádat na operátorovi konkrétnější informace, které povedou k odesílateli... Jinak jak uz psal maverick.
ne,to se nejedná o vydírání. Jen bych chtěla zjistit,kdo napsal ty emaily. Nějak moc toho totiž věděl a to je zvláštní. Zkoušela jsem tu adesu co mi napsal Maverick,ale nením co a jak tam hledat,jsem už na dně. a to máme 2 malé děti,jestli ještě můžete napište co mám dělat.
Nelze delat nic. Uz Vam to napsal Maverick, jmeno ci adresa soukrome osoby pres IP proste jen hledanim pres internet zjistit nelze a pocet ci vek deti na to nema vliv. Takto to funguje pouze v americkych filmech.
Lze zjistit tak akorat poskytovatele, ktery Vam vsak zadne podrobnejsi udaje nesdeli.
takže podle vás,mám toho všeho nechat? počet dětí nezáleží,to vím,ale nevěřím,že nikdo nedokáže,nebo neumí zjistit co kdo atd.
nejsem ta,co se jen tak vzdá. Vám to připadá směšné,ale pro mě to znamená mnoho.Věřte nebo ne,jsou i takový borci co pomohou.
Nechavat toho hned nemusite, ale jestli cekate, ze Vam zde nekdo da radu, jak to zjistit, tak se asi nacekate.
Nepripada mi to smesne, ale to, ze zde pistete dost nalehave tento problem nijak nepomuze vyresit.
Pokud nejakeho borce, co to zjistit umi znate, tak se na nej tedy smele obratte, nevim co lepsiho Vam poradit.
3 lidi Vám tu napsali, že to není možné. tečka. Tím, že čekáte na nějakého "borce" se nic nezmění. Nejde TO!. Navíc pochybuji, že máte JEHO ip adresu. Nejspis mate jen IP adresu SMTP serveru, z ktereho byl email odeslan. Cili firma poskytovatele... a na co vam bude to, ze vite, ze je klientem spolecnosti O2 nebo Tmobile nebo ja nevim... nejakeho soukromeho subjektu? Jak jsem psal prvne, tyto udaje Vam rekne jen poskytovatel a ten je sdeli jen policii a to jeste pres soudni prikaz...
Děláte si srandu nebo něco umíte. můžeme se domluvit ještě jinak? opravdu se mi ozvěte.
A pro potřebu druhých,není to tak jednoznačné,že mi manžel zahybá. Ty emaily od toho dotyčného mají nesrovnalosti.
namám potřebu se přátelit s nikým.A kdo chcete jen urážet,tak mi nic raději neodepisujte. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.