Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,prosím vás jestli někdo nevíte kde bychsehnal design windows7 na windows xp? Mohli byste mi to napsat jako odkaz? už předem děkuji.
Moc díky natěch vebových stránkách sem si to chtěl stáhnout ale nešlo to tak jsem to skusil na slunecnici a tam to měli tak jsem si to už stáhnul a jsem, zvědav návod jsem si pozorně přečetl a už se moc těším!
No nevím,já bych to nedělal.Většina těch kabátků ti přepíše registry a celkově asi systém zpomalí.Návrat k půvpdnímu vzhledu bývá složitý.Podle mě jsou XP prostě XP a proč nasazovat kočičí hlavu na psí tělo?Pokud máš ýkonný PC přešel bych na W7,pokud je to XP na slabém stroji tak zůstaň u nich tak jak jsou.inak-pokud na tom trváš na Slunečnici nebo Stahuj je takových "pokladů" maky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.