Nejste přihlášen/a.
zdravim. Nejde mi udelat bootovaci usb k instalavci win7. Troufam si rict ze jsem procetl docela dost navodu. A zatim nic.
U pocitace mi nejde mechanika takze jsem si stahl win z netu. Kde si pak dam svuj originalni key. Jenze - vetsina navodu je prevod s dvd do usb... ale me nejde ta mechanika.
k programu - hp usb disk storage fortam tool- napise mi to ze mam spatny OS. Os mam uplne v poradku.Myslim ze to bude tim ze mam Asus ( :D ) Proc by HP delal neco co podporuje i asus ze...
dale jsem nasel navod pres program -Windows 7 USB DVD Tool ( nejak tak) Tento program je fakt mazec - od vzhledu po obsluhu. Podle postupu jsem udelal botovaci usb ( prevod s isa na flesku kde je uz pripravena instalacka) Jenze je tu dalsi problem.. I pres nastaveni biosu aby mi to bralo jako prvni USB to nainstalovat nejde :D zkousel jsem to na jinem PC a stejny vysledek. Kdyz spustim setup s flesky napise mi to ze winvos nemuze nacist WinSetup.dll. Soubor muze byt corrupt ( vadny? :D ) K instalaci windovs restarttuje instalacku... Eror code 0x7E (samozdreme si muzu restartovat co chci a sme tam kde predtim..) .RIka to nekomu neco? mam stahout jiny win? nebo je to jen spatne vytvoreni bootu? prosim poradte uz jsem vazne bezmocny :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.