Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmoklý notebook - jaké následky?

Od: patamat odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, dneska jsem si jako obvykle vzal do školy notebook a když jsem šel domů tak mě chytil SILNÝ liják. Okamžitě jsem z aktovky vyndal mikinu a hodil ji přes sebe. Aktovku jsem ale zapomněl zavřít, takže mi počítač (HP ProBook 6555b) slušně zmokl, hned jsem ho utřel a vyzkoušel. Vše se zdálo v pořádku, myslíte, že to bude mít nějaké "následky" děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

black*
hodnocení

2x

No řeknu vám to takhle , já si jako každé ráno nosím kávu k notebooku za ty roky jsem ho polil už tak 3 krát a ne málo , kolikrát jsem myslel že je po něm a pořád jde vše tak jak má :D :D :D Obraťte ho a nechte vykapat pak to utřete a uvidíte jestli půjde zapnout .. *nevi*

1jara*
hodnocení

1x

Dobrý den, jestli se voda nedostala dovnitř tak ano. V žádném případě jej nezapínejte dokud se nepřesvědčíte že je ve vnitř notebook úplně suchý. Vyndejte akumulátor, notebook otevřte nebo ho svěřte odborníkovi.

patamat
hodnocení

Akumulátor = baterka? Omlouvám se za hloupý dotaz ale chci si být jistý. Děkuji

1jara*

Ano baterka, ono stačí i změna klimatu, když na něj naprší voda se dovnitř třeba nedostane, navlhnou součástky a může nastat problém.

hodnocení

1x

Hned utřít ano, ale nejdříve vyndat baterku a po utření nechat uschnout. Ono nejde o tu vodu na povrchu, ale jde o tu vlhkost popřípadě vodu uvnitř, to musí výt suché. Stejně tak v zimě by se noťas neměl zapnout hned poté co přijdete z delšího pobytu venku- mromrznutý, vlhkost bude kondenzovat...

mkat*
hodnocení

0x

Urcite by som s neho vybral baterku a aspon na 12-24 hod ho nechal niekde v teple,alebo zapol nan nejaky ventilator.Nech preschne.A potom skusil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]