Nejste přihlášen/a.
Pěkný den, můj problém je, že na disku C mám málo paměti a nemůže se mi aktualizovat třeba antivir a tak podobně.Ptám se, zdali jde si odebrat trochu paměti z jednoho disku a "přemístit" jí do druhého..? Děkuji...
Můj druhý dotaz zní...Jak přesunou antivir do jiné složky (jiného disku)..přeinstalovat nepřichází k úvahu, poněvač nemám instalační cd. ...a normální přesunout nejde, protože se soubory některé nedají kopírovat...
Děkuji Aninim..
Ano, lze. Nebudete ale presouvat pamet, ale data. Pokud mate v pocitaci vice disku. Presunte si sva data (fotky, dokumenty, stazena videa, hudbu) na jiny disk. Programy nechte! Nemusely by potom spravne fungovat.
Na uvolneni mista na disku jsou i specialni programy. Ty vam ted bohuzel ani nepujdou nainstalovat, kdyz uz vam kvuli nedostatku mista nejde aktualizovat antivir. Zkuste treba vysypat kos. A pote si nainstalujte slunecnice.cz/...
Po nainstalovani a spusteni dejte analyzovat (tim zjistite nahled toho, co bude vymazano) a pote i spustit cleaner.
Pokud jste nikdy neprovadel udrzbu disku, jiste se vam pote uvolni spoustu mista.
Pokud má kolega disk C jako logický oddíl, tak vlastmě může i (v podstat) ubrat či přidat paměť, přesněji přerozdělit ty oddíly. Ovšem s již částečně obsazenými disky bude potřeba opatrnosti, aby o nějaká ta data nepřišel. Já to sice nezkoušel, ale s nějakým Magic partition by to snad mělo jít, ne?
Pokud si uživatel (bez urazky anonim) plete pojmy a dle vyjadrovani je v IT novacek, tak mu na uvolneni mista nebudu radit presouvani a slucovani partition, kde muze udelat nezvratne chyby i pokrocilejsi uzivatel. Bohate staci, kdyz se na takovemto pocitaci, kde nikdo nedelal udrzbu vysype kos, vyprazdni TEMP, vyprazdni docasne soubory internetovych prohlizecu a razem je xx giga volneho mista na svete. Pak prohlidnout slozku, kam uzivatel stahuje data. Vetsinou je to plne ruznych instalaci, archivu vcetne jejich rozbaleni, ruzne image disku her, ktere navic na tom PC nemuzou ani fungovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.