Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypalit fotky na disk i s hudbou

Od: raktaj23 odpovědí: 6 změna:

zdravim chtel bych poradit mam asi 300 fotek ze svatby a chtel bych je vypalit na dick pomoci nera to uz mam ale chtel bych ty fotky jeste ozivit hudbou a ayb kdyz se memi tak ruzne ne je nato nejaky program poradi mi nekdo prosim ,spranim krasneho dne plneho *slunce*preje Zdenda

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Když máš Nero tak použij program Nero Vision a tam si s tím dělej co chceš. Jen nevím jak teď, ale dřívější verze Nera uměli dělat jen 99 fotek.

patronka*
hodnocení

0x

Dobrý den, zapátrala jsem v historii poradte.cz a je tam na toto téma spousta diskuzí #prezentace+s+hudbou #1336

Já osobně preferuji tvorbu prezentace s hudbou prostřednictvím programu Picasa 3 (free), protože je to práce neskutečně jednoduchá, ale možná jste zkušenější a vyberete si náročnější program. Něco je tam i přímo v NERO. Krásný den a úspěchy při tvorbě prezentace. Patronka *slunce*

doplněno 07.06.11 10:40:

Těch 300 fotek je na prezentaci moc, na to nebude mít nikdo trpělivost dokoukat. Doporučila bych udělat plynulý sestřih svatebního dne doplněný vhodnou hudbou. I těch 99 jak píše jenyk® je dost. Patronka

jofa*

Jak píše -patronka, 300 fotek je neskutečně moc. Takové množství jen těžko někdo shlédne bez nervozity kdy to už skončí. Vyberte ty nejpovedenější a pokud možno, aby se neopakovaly podobné záběry . 5 až 7 minut naprosto stačí. Taky z toho nedělejte přehlídku přechodů mezi fotografiemi. Použijte jeden nebo max. dva přechody mezi snímky. Efektní je zoomování snímku. I tady platí -méně znamená více. Hudbu kombinujte. Jinou na záběry před obřadem, komornější na záběry při obřadu a odvaz na záběry hostiny a následné oslavy. Mnoho úspěchu.

re*
hodnocení

0x

Já na tohleto používám Photo Story 3 (převede ti do do videoformátu).

black*
hodnocení

0x

Já bych to udělal přes Windows Movie Maker , je jednoduchý , dobře se sním pracuje ;)

helen*
hodnocení

0x

Dobry den, pridam sve zkusenosti.

Presentace delam uz delsi dobu. Pouzivam bezne vice jak 100 fotek. Ze svatby i vice jak 500. Mam sice specialni programy, jsou ale placene a dosti drahe. Pro tvorbu svych domacich presentaci pouzivam bezne i Windows PhotoStory 3. Je zdarma, cesky, jednoduchy, lze vlozit hudbu a povazuji ho za jeden z nejlepsich a pro zacatecnika bohate dostacujici. No a po vytvoreni presentace lze nasledne vypalit treba v Nero. Nepriklanim se k tomu, ze presentace z vice jak 100 fotek je nudna. Pokud ma sve tema, k tomu prihodnou hudbu a zhlednou ji lide, kterym neco rika , urcite se nenudi. Vlozene fotografie by se ovsem opravdu mely stridat v max. 4 vt. intervalech a prechody mezi foto volit s citem a minimalne jak je uvedeno vyse.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]