Nejste přihlášen/a.
Čau chtěl bych 27"monitor, do ceny tak max 8000kč, už jsem nějake nasel. Ale chtel bych vedet Vas nazor na to, ktery je lepsi nebo spis vcem je lepsi od tech ostatnich monitoru...
Podstatné jsou rozlišení, doba odezvy, max. jas a max. kontrast - tedy rozhodně Iiyama ProLite B2776HDS...
doplněno 30.12.12 16:23:
Jenže - to jsou ´papírové´ předpoklady - pořád platí to, co už jsem ti psal - je potřeba se na něj pořádně kouknout...
Pokud jej budeš kupovat na netu, pak ideálně s osobním odběrem a hned vyzkoušet v ´hraničních´ podmínkách - zejména reálnou rychlost odezvy (ta tě v hrách bude zajímat především), podání barev (pokud si hraješ s fotkama, např.)...
Mám ProLite E2475HDS ( czc.cz/... což je vlastně tentýž, akorát 24'', a je naprosto perfektní.
Jediná věc, že horní hranice kontrastu a jasu jsou výš než u jiných monitorů/televizí, ale aspoň je na to vidět i při ostrém slunci (na starém jsem měl tak 40%, v noci míň, tady přes den 15-17, v noci 10%). A pak taky že chybí nějaký test pro vyladění stupně overdrivu (nebo tak nějak se to jmenuje, v podstatě to urychluje odezvu za cenu ostrosti a duchů, když se to přežene), pokud se ho rozhodnete zapnout, ale podle první hry si to nastavíte akorát.
I tak bych jinej nebral.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.