Nejste přihlášen/a.
dobry den,potreboval bych prosim od vas zjistit hesla k hudebnim souborum v raru
http://rapidshare.com/files/73524220/Inferno__Cze__-_Peklo_Na_Zemi_-_1996_-_Demo.rar
k temto dvoum hudebnim souborum...v archivu jsou hudebni mp3
Zkuste soubor najít třeba na http://uloz.to nebo share-rapid.com/... nebo eventuelně můžete zkusit použít program, který by se pokusil heslo zjistit, ale to může trvat až hodiny.
MOC VAM DEKUJU ZA TO HESLO...MAM PRO VAS POSLEDNI JEDEN SOUBOR KTERY JSEM JESTE NASEL V KOMPU...
JE TO TAKE HUDEBNI SOUBOR MADUAR-SPACE.RAR
STAHOVAL JSEM HO TAKE Z RAPIDSHARE NEBO GOOGLE.COM
JE TO TAKE ZAHESLOVANE...PODARI SE VAM I TOTO HESLO NAJIT?NAPISTE.DEKUJI
Jak je velký? Jeli kolem 10 Mb tak mi ho pošlete na maduar-space@seznam.cz
Zkusim rozluštit ale pokud je to větší tak jedině nahrát na třeba uložto.cz a pošlete mi odkaz.Jen podle toho dotazu to by těžko někdo dohledal . Nebo pošlete odkaz kde jste to stáhl jako v první části otázky.
Tak proč to stahujete zaheslované? Podívejte se třeba na Share-rapid.com nebo na Uloz.to a tam něco najdete, ne? Máte třeba soubor Maduar space, tak ho zadáte do Ulož.to nebo Share-rapid.com a najde Vám ho. A pokud ne, tak ne.
Jinak několikrát jsem psal, že existují program na to, třeba rar password cracker nebo jiné - stačí se podívat na Slunecnici.cz nebo Stahuj.cz a najdete jich celou škálu. Porgram jsou jednoduché a práci s nimi zvládne i méně zkušený uživatel.
A nekřičte na nás - je to neslušné (pokud nevíte oč se jedná, tak psaní velkými písmeny se považuje za křičení a je to velmi, velmi neslušné)
P.S. A z google.com jste ty soubory stahovat nemohl, neboť to je vyhledávač Ikdyž já Google nepoužívám, na vyhledávání používám Seznam a pokud chci heldat mimo naše končiny, tak zapojím Seznam vyhladávání ve světě, což je vlastně hledání přes Bing.com
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.