Nejste přihlášen/a.
prosím,kdo mi pomůže?Používám MSN s webovou kamerou a kamera mi jednoduše přestala fungovat.3la mi perfektně,potom se mi začala sekat,byly trhané pohyby a ted když webku spustím a druhý si mě chce příjmout,tak se jednoduše vypne.Už jsem zkoušela nové nastavení i znovunainstalování webové kamery a stále mi nejde.Za rady předem děkuji
Souhlasím. Nejprve zkus připojit kamerku na jiném PC a tím si ověříž, zda je problém v kameře, nebo v PC.
Také si ověř, jak to máš s připojením k internetu. Někteří operátoři po přenesení určitého objemu dat omezují rychlost připojení a při pomalém toku dat MSN kamerku odpojí.
Co se reinstalace Windows týče, s tím bych nespěchal. Nejprve zkus odindtalovat a znovu nainstalovat ovladače kamerky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.