Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Verifyng dmi pool data...update success

Od: marwin* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, mám takový problém...Nainstaloval jsem si Windows 7 Ultimate a po dokončení instalace při prvním spuštění systému naskočí hláška Verifying dmi pool data...update success a dál systém nebootuje. Prolézal jsem různá fora,zkoušel jsem BIOS na Default a zkoušel jsem různé postupy co sem vygooglil. Předem díky za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zkuste přímé startování z harddisku /předpokládám, že Windows 7 je na disku C:/ pomocí klávesy, která je k tomu určena /bývává to dole hned po zapnutí počítače /většinou to jsou klávesy F11 nebo F12//.

marwin*
hodnocení

tohle už jsem zkoušel...zkoušel jsem i nastavení v BIOSU a nic...pak jsem tam dal xpčka a ty normálně běželi...ale update z windows xp na windows 7 mi nefunguje...

bena*

Hmm, já si mylsím, že přímý upgrade z WIndows XP na Windows 7 není.

Zkuste udělat čistou /novou/ instalaci na čerstvě naformátovaný disk a uvidíme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]