Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde na internetu jsou články o hudbě?

Od: matthias* odpovědí: 4 změna:

Neznáte nějaký web o hudbě, kde bych mohl sledovat, jaká nová alba vychází a stejně tak nový oficiální videoklipy?

Prostě bych si vybral nějaký svoje interprety - třeba já nevím Linkin Park a pak by se mi zobrazovalo, jaký alba vychází a to samozřejmě dopředu - třeba aspoň měsíc :)

A pak pokud by vydala kapela oficiální videoklip, tak by mě to upozornilo.

Můžu sice své oblíbený kapely sledoval na faceboocích a twittret a na youtube - ale oni tam strkají i hodně balastu, třeba různý svoje interview, různý nepodstatný informace, na youtube cpou i různé záběry ze zákulisí nebo záběry z koncertů (navíc se tam mnohdy ten oficiální videoklip objeví třeba i od jiného uživatele, než o oficiálního úctu té kapely :)

Děkuji za odpovědi!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Kamarádka pravidelně sleduje t-music.cz/..., kde jsou novinky ze světa hudby a občas tam kapely dávají svoje alba, které si buď můžete stáhnout zadarmo, nebo pošlete jakoukoliv částku a album si stáhnete. Já třeba jsem si tam tenkrát stáhl album Xinda X a zapaltil jsem 30,- za SMSku.

matthias*
hodnocení

to já poslouchám docela dost alternativní hudbu (= linkini byli jen příklad), tedy méně známé kapely...

mainstream jde celkem mimo mě

hanher*

Youtube, a přihlásit se k odběru.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Nejjistější je sledovat official page konkrétních skupin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]