Nejste přihlášen/a.
Neznáte nějaký web o hudbě, kde bych mohl sledovat, jaká nová alba vychází a stejně tak nový oficiální videoklipy?
Prostě bych si vybral nějaký svoje interprety - třeba já nevím Linkin Park a pak by se mi zobrazovalo, jaký alba vychází a to samozřejmě dopředu - třeba aspoň měsíc
A pak pokud by vydala kapela oficiální videoklip, tak by mě to upozornilo.
Můžu sice své oblíbený kapely sledoval na faceboocích a twittret a na youtube - ale oni tam strkají i hodně balastu, třeba různý svoje interview, různý nepodstatný informace, na youtube cpou i různé záběry ze zákulisí nebo záběry z koncertů (navíc se tam mnohdy ten oficiální videoklip objeví třeba i od jiného uživatele, než o oficiálního úctu té kapely
Děkuji za odpovědi!
Kamarádka pravidelně sleduje t-music.cz/..., kde jsou novinky ze světa hudby a občas tam kapely dávají svoje alba, které si buď můžete stáhnout zadarmo, nebo pošlete jakoukoliv částku a album si stáhnete. Já třeba jsem si tam tenkrát stáhl album Xinda X a zapaltil jsem 30,- za SMSku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.