Nejste přihlášen/a.
potreboval bych prosim vas zjistit heslo pro sifrovany soubor 1. kopytovci-mekky drevokocur.rar ze serveru uloz.to
2.inferno-peklo na zemi-demo.rar ze serveru rapidshare
3.inferno-v navratu pohanstvi.rar ze serveru rapidshare
dekuji za vasi odpoved.piste na mejl pritulnykocourek@seznam.cz
nezkusil bys mne poradit na jakym serveru by se to dalojeste stahnout v zipo nebo rar souboru?ja se dival na uloz.to a an google a tam to nesezenu...da se ten linux nekde stahnout?ja nevim jak to otevru pres ten linux to jsem jeste nikdy nedelal
Asi jste nekoukal do komentářů - p prvnímu souboru je heslo egresovic...
Jinak ty ostatní soubory - co je to zač /film, hra, .../?
Linux je operační systém. Je jiný jak Windows a instalaci operačního systému bych méně zkušeným uživatelům nedoporučoval. Dá se to pěkně počunit a je vymalováno, že jo :D
a vy jste teda to heslo nasel-nasla v komentarich?ale u tech ostatnich to asi nepujde,ze?
a kdyz nekdo dava soubory na internet,tak si tam muze davat hesla co ho napadne?
tak tady jsou ty odkazy... cgi.ebay.de/...
filestube.com/... v návratu pohanstvĂ
rapidlibrary.com/... zemi
rapidlibrary.com/... space
tady to vsechno mate.napiste mi jestli jste od techto vsech ctyr souboru nasel heslo.dekuji
podivej se tam prosim do tech odkazu na tech strankach,treba to tam najdes..ja se v tomhle moc nevyznam.ty ses odbornik...nebo se koukni nekde na netu kde jinde by se to dalo stahnout nezaheslovany...jste prece poradna,tak mi s tim zkus nejak podrobneji poradit.je to tvoje prace..diky..myslim to uprimne ne nijak jinak
dekuji.a to heslo co jste psal-a je teda ke kteremu souboru?je to k tomu infernu-peklo na zemi demo nebo inferno-v navratu pohanstvi...zkuste mi najit jeste hesla k tomu druhemu albu inferna a kopytovci-mekky drevokocur-oba tyto soubory jsem take stahoval z rapidshare.tesim se na vasi odpoved.
No psal jsem, že je k tomu prvnímu - to znamená prvnímu jmenovanému.
K tamtěm souborům nemám odkazy.
Jinak existují program, které to heslo se pokoušejí nějak zjistit. Bývají někdy úspěšné, ale trvá to kolikrát hodiny. Takovým programem je třeba RAR Password Cracker /viz. search.seznam.cz/...
Mimochodem, proč nestahujete nezaheslované soubory?
dobry den,stahoval jsem z rapidshare 2 hudebni soubory ve formatu .rar a uvnitr toho archivu .rar maji byt ruzne mp3 .stahnul jsem 1.INFERNO-PEKLO NA ZEMI 1996 DEMO.RAR
a jeste 2.INFERNO-V NÁVRATU POHANSTVÍ.RAR
potreboval bych od vas kdyby jste se podíval-a na tyto soubory a zjistil-a mně hesla od těchto dvou souborů..nebot bez hesla to neotevřu...ptáte se asi,proč stahuji zaheslované hudební soubory?odpověd je,ze tyto dva hudebni soubory se nedaji nikde jinde stahnout a vsude je to zaheslovane...moc mne na tom zalezi abych to mel...dekuji za odpoved predem...ozvete se prosim co nejdriv..kontaktujte mne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.