Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde stáhnout obrázek avatara <60x60 pixelů

Od: 3t* odpovědí: 9 změna:

Kde bych na netu našel obrázky ke stažení (chcu ho použít jako avatar na diskuzním foru). Požadavky: Podporované typy obrázků jsou gif, jpeg a png, maximální povolená velikost obrázku avataru je 60x60 pixelů a 10,240 bajtů (10 kB).
Ta velikost je docela problém, všechny obrázky co mám stažené v PC mají tak 400 x 400 pixelů i víc.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

asi 7000 obrázků na tyto účely tady celysvet.cz/...

a potom další po vygůglování hesla avatary

doplněno 04.06.11 13:02:

obrázky si můžeš zmenšit na požadovanou velikost... většina fór si umí automaticky velikost vkládaného avataru změnit na správnou velikost...

3t*
hodnocení

Díky hejkale, ale i tam koukám, že je problém s velikostí. Nejmenší jsou 87x88.

3t*
hodnocení

Tady to právě nejde, založil jsem si diskuzní fórum na forum-zdarma.cz a všechny obrázky, co se nevejdou do jejich parametrů mi to vrací jako neuložitelné.

hodnocení

3x

tak se podívej na google: google.cz/...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Velikost můžeš upravit v kterémkoli grafickém editoru, třeba v malování.

3t*
hodnocení

To neumím.

bena*

Stáhněte a nainstalujte si program IrfanView /při instalaic odmítněte instalaci toho bordelu od googlu v podobě toolabru/.

Pak stačí obrázek v IrfanViewu otevřít a stisknout Ctrl+R a nastvit novou velikost. Pak jen uložit jako PNG /s nejvyšší kompresí/ a máte malinký avatar.

3t*
hodnocení

Dík za radu, ale stahovat si kvůli tomu program a něco na něm kutit se mi nechce. Chci si jen zkopírovat obrázek z netu, ale klidně se bez něj obejdu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]