Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poradí mi někdo jaký program zvolit pro vytvoření prezentace s fotografiií,kde lze vložit zvuk a v jakém programu prezentaci vypálit a také na jaké Cd či DVD tak,aby se vše bez problému a v nějaké dobré kvalitě dalo přehrávat v DVD přehravačích?Díky
Osobně jsem to dělával v Neru, ted to dělám v Zoneru. Ale jistě by se daly sehnat i programy zadarmo.
Zkouším Nero Start Smasrt, jen nevím, jak udělat,aby mi zvuk hrál během celé prezentace a ne jen u jedné fotografii 3 s
Pokud jde o prezentace spouštěné na PC doporučuji Impress (je v balíku OpenOffice). Nemusíte nic platit, neboť toto je zdarma. Otevřete v tom dokonce i prezentaci vytvořenou v komerčním PowerPointu. Pokud jde o to přehrávat prezentaci v samostatném DVD přehrávači, doporučuji zjistit si nejprve v návodu k DVD přehrávači, jaké formáty podporuje. I zde existuje spousta programu zdarma, ve kterých budete schopen vytvořit vaši práci.
Je to víc otázek najednou, takže : velice snadno a dobře se dá udělat prezentace v programu na úpravu fotek Picasa 3, samozřejmě i s hudbou. Je free, česky a dá se k němu i stáhnout manuál v češtině. Má jednu úžasnou vlastnost, že si sám stáhne obrázky z celého PC, není nutno tam nic vkládat. Stačí si do určené složky nakopírovat a seřadit fotky které chcete do prezentace a pak už postupujete, jak Vás to samo navede. Já si nahrála do PC hudbu z CD a z toho pak jen vybírám vhodnou, můžete si nějakou stáhnout a uložit. Program si umí rozložit střídání fotek tak, aby to přizpůsobil hudbě a nabídne Vám různé způsoby přechodů. Na vypalování mi tu dobře poradili Ashampoo Burning Studio 6, dá se v něm taky nastavit čeština a je taky free. Vypalovala jsem dceři obsah foťáku - fotky i videa, bylo toho celkem 380 MB, takže na to stačil CD-R ( do 700 MB). DVD má až 4 GB, to je na prezentaci zbytečně moc. Všechno další Vám dá zkušenost. Patronka
doplněno 04.06.11 11:55:Oba výše zmíněné programy si můžete stánout free z www.stahuj.centru/... , nebo www.slunecnice. cz. Patronka
Já byhc prezentačku udělal v Microsoft Photostory 3 nebo ve Windows Movie Maker a vypálil bych to přes program Ashampoo Burning Studio. Řekl bych, že Ashampoo Burning Studio je jeden z nejlepších programů na vypalování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.