Nejste přihlášen/a.
Dobrý Den Chtěl bych se Zeptat jaký notebook By jste mi Doporučily .
Notebook by měl by být na Práci a Také i Zábavu. Jelikož nejsem moc Finančně na tom Dobře tak se chci pohybovat kolem 12-13 Tisíc. Mam Zatím na Vybrané Dva tak by mě zajimal váš názor , jaký je lepší .?
www.alfacomp.cz/p/... a www.alfacomp.cz/p/... . Děkuji Za Odpovědi.
Tento notebook mám a jsem s ním dost spokojená. Rozjela jsem na něm i hry jako je Mass effect 2 (nejvyšší detaily), Sims 3 (nejvyšší detaily), Mafia 2 (nejvyšší detaily) nebo CoD: Black opps (střední detaily). I na práci je dobrý, klávesnice příjemná (až na to "|" vedle levého shiftu ).
Baterka mi na módu "delší výdrž" vydrží cca 3,5 hodiny a na mód "delší životnost baterky" cca 2,5-3 hodin.
Před 14ti dny známá kupovala v okay elektro asus 15,6" dvoujádro pentium, 500giga disk, 3giga ram, 1giga grafika, led displej, hdmi, wifi, blutu,kamera, mikrofon atd za 9900kč. Mají tam každý týden akce na nějaký model, vždy levnější než na netu. Dá se koupit i za osmičku, ale má menší - 360giga disk a grafiku 512mb
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.