Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hru nainstaluji a nejde

Od: niazis odpovědí: 5 změna:

už jsem sem tuto otázku daval jenom bych to upřessnil naistaloval jsem hru open arena a chvilku jsem ji hral normalne a potom se mě z niceho nic restartoval pc a to je se všema hrama mam xp profesional amd 1 66 GH z 736MB RAM v podstatě se mě ještě nepodařilo hrat hru třeba hodinu v kuse vždy se mě po chvilce restartuje pc niazis

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

swatik789*
hodnocení

2x

tež mám stejný problém se hrou GTA San Andreas GTA SA-MP

hodnocení

2x

Teploty? Vadná RAM paměť? Vadný zdroj? Čili ti neutáhne zátěž?

Ramky jdou otestovat třeba programem memtest86, ale začal bych těma teplotama, protože pc je to docela staré a pochybuji, že čištěné- takže otevřít a vše vyfoukat stlačenym vzduchem.

Jo a nezakládej duplicitní témata. Pokračuj v původních a doplňuj je!

bena*

Pokud budete testovatRAMky, tak si stáhněte a vytvořte spouštěcí disketu Memtestu a RAMky testujt vždy separátně, tj. každou zvlášť.

tomasgulas
hodnocení

0x

Mně to evokuje slabý (nebo špatný) zdroj. Zkus si všimnout, jestli třeba dojde k restartování, pokud se roztočí při hrání DVD mechanika. Anebo ještě lépe: Hodit si tam nějaký stress test a uvidíš hned...

lukas233*
hodnocení

0x

Mě to nedávno dělalo také , přeinstaloval sem windows a jde vše tak jak má ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]