Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
Při zpuštění pocitace blika monitor- aby fungovala obrazovka, musim zapnout a vypnout monitor(nekolikrat). Kdyz odejdu na par minut,prestanu pracovat - obrazovka zhasne . Driv jsem zahybala mysi a mohla jsem pracovat...nevim, kde je chyba, proc blika...diky
tak monitor do kytek určitě nejde a kdyby tak by šel do Sběrného dvora ale já si myslím že ani tam nepůjde. Můj návrh je takový že vám půjde spíše do kytek základová deska či grafická karta ,ale ovšem může jít y chybu jinou je totiž možné že bios nemůže najít Operační systém a proto se spouští znovu. mě to také dělá počítak když z něj odpojím hlavní hdd a zapnu ho. Mimochodem jaký máte bios? Amerikan Megatrends? (takový mám třeba já)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.