Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spuštění hry

Od: lukeos* odpovědí: 1 změna:

Nejde mi spustit hra Mizerové 2.Instalace proběhne v pořádku(instalační CD), ale při spuštění(spouštěcí CD) to hlásí chybu"Error during Babel intialisation".Hru jsem půjčil kamarádovi na test.Hra mu bez problémů spustit jde.On má OS Win7 a já mám WinXP.Takze problém s novější verzí OS nebude,jelikoz je hra asi 7 let stará.A ani s případným poškození disků.Od technické podpory jsem dostal radu,že mám aktualizovat ovladač na GPU,nainstalovat nejnovější verzi DirectX (dozvědel jsem se, že pro XP je to DirectX 9.0c) ,Javu, a kodeky a aktualizovat OS na SP 3.Výsledek jsem technické podpoře odeslal a zatim se ještě neozvali.Vše jsem udělal i hru odinstaloval a znovu nainstaloval, ale výsledek je pořád stejný.Nevěděli byste čím by to mohlo být a co mám ještě zkusit?.děkuji za odpověď

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomasgulas
hodnocení

0x

Třeba radí dobře, nevím:

fixya.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]