Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny.
Mohl byste mi prosím někdo poradit jak odinstalovat MX Skype Recorder?.?.? Několikrát sem zkoušel odinstalovat a znovu nainstalovat celej Skype ale nepomohlo.
Lujsi, a co třeba tady?
c:Documents and SettingsAll UsersData aplikacíMXSkypeRecorderMXSkypeRecorder.exe
Tu příponu EXE tam nemate, protoze viz vas obrazek nastaveni -> mate zatrzenou volbu "skryt pripony souboru znamych typu"
Myslím, že ano, nic tím nezkazíš.
doplněno 02.06.11 16:06:... a klidně bych tam vysypal celou tuhle složku, nejen ten exe...
Já nevim, ale tuhle aplikaci mi skype nikdy neinstaloval, alespoň ne starší verze a našel jsem ji ke stažení samostatně. Takže ji prostě odinstaluj. Ne skype, ale mx skype recorder v přidat nebo odebrat programy
No a skyperec jsi taky hledal? Já jen že program files které jsi prohledal to používá na defaultní instalaci a to podle popisu do C:Program FilesSkypeRec
A odinstalace je v extra:
How can I uninstall MX Skype Recorder?
The current version of MX Skype Recorder (4.3.0) has uninstaller. To uninstall the software you have to run MX Recorder from menu "Extras" by pressing "Uninstall".
Neznam tento program, ale co hledat v Program Files? Uvnitr slozky by uz mohl byt uninstaler ... Pokud to ma zastupce na plose, tak se rovnou kouknout, kam vede cesta a ve slozce se mrknout po nejakem setupu, installu, uninstallu, pripadne msi balicku, kde by stacilo zadat jen parametr pro odinstalovani.
Je to adresar na hlavnim disku. Docela dulezity adresar. Sem se instaluji vsechny programy (pokud pri instalaci neurcite jinak)
C:Program Files neboli najít na ploše
XP: Tento počítač -> Místní disk C: -> Program Files
Vista/ win7 32bit: Počítač -> Místní disk C: -> Program Files
Vista / win7 64bit: Počítač -> Místní disk C: -> Program Files (x86)
Tak si spust CCleaner, ktery mas nainstalovany a zkus to pres nej. Spustit program -> Nástroje -> Odinstalovat. Zde je videt vice programu nez ve widlich.
Pokud nenajdes, tak bych pres Nastroje -> Start : vyhledal ten program (pokud se vubec spousti po startu) a deaktivoval ho. Pak uz ti v PC vadit nemusi.
Dalsi metoda je jestli ten program ma na plose nejaky zastupce... pockej... si to radsi nainstaluju, to by bylo na dlouhy lokte, tohle vysvetlovani ) jo.. takze cesta k tomu programu je C:ProgramDataMXSkypeRecorderMXSkypeRecorder.exe
Máte povoleny zobrazovat skryte a systemove soubory?
viz nastaveni slozky ->obr
doplněno 02.06.11 15:51:omlouvám se, vy máte jiný operacni system, ja to psal pro Visty / sedmičky. Vy jako uživatel XP to hledejte v c:documents and settings VAS PROFIL Data aplikací MXSSkype...
Moc se omlouvám ale už sem to zapoměl.
ale dopracoval sem se k tomu po radách ve vláknu, takže vyzkoušet co mi radili moji rádcové.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.