Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MX Skype Recorder- jak se ho zbavit?

Od: lujs® odpovědí: 27 změna:

Zdravím všechny.*slunce*

Mohl byste mi prosím někdo poradit jak odinstalovat MX Skype Recorder?.?.? Několikrát sem zkoušel odinstalovat a znovu nainstalovat celej Skype ale nepomohlo.*zed*

MX Skype Recorder- jak se ho zbavit?

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

4x

Lujsi, a co třeba tady?

c:Documents and SettingsAll UsersData aplikacíMXSkypeRecorderMXSkypeRecorder.exe

hodnocení

To exe tam nemám.

doplněno 02.06.11 16:03:

Stačí dát do koše?.?.?

MX Skype Recorder- jak se ho zbavit? #2

Tu příponu EXE tam nemate, protoze viz vas obrazek nastaveni -> mate zatrzenou volbu "skryt pripony souboru znamych typu"

hop®

Myslím, že ano, nic tím nezkazíš.

doplněno 02.06.11 16:06:

... a klidně bych tam vysypal celou tuhle složku, nejen ten exe...

hodnocení

0x

Já nevim, ale tuhle aplikaci mi skype nikdy neinstaloval, alespoň ne starší verze a našel jsem ji ke stažení samostatně. Takže ji prostě odinstaluj. Ne skype, ale mx skype recorder v přidat nebo odebrat programy

hodnocení

To sem samozřejmě zkoušel ale v programech prostě MX Sype Recorde není!.!.!

MX Skype Recorder- jak se ho zbavit? #3

Pokud hledáš jenom MX tak to jo, ale zkus pohledat pod jinym, nebo hlavně kratšim názvem

hodnocení

Kdybych to našel tak nepíšu o radu sem.

No a skyperec jsi taky hledal? Já jen že program files které jsi prohledal to používá na defaultní instalaci a to podle popisu do C:Program FilesSkypeRec

A odinstalace je v extra:
How can I uninstall MX Skype Recorder?
The current version of MX Skype Recorder (4.3.0) has uninstaller. To uninstall the software you have to run MX Recorder from menu "Extras" by pressing "Uninstall".

Promin, ale to my nemuzeme vedet. Ono kdyz z tebe vypadne, ze ani nevis, co je a kde hledat program files, tak je pak tezka rada...

To je jak kdby ses ptal jak se pocitaji diferencialni rovnice, ale pak z tebe vypadlo, ze nevis co scitani...

hodnocení

0x

No a co Skype/nástroje/doplňky/spravovat mé doplˇnky, tam by se to nenašlo?

doplněno 02.06.11 12:38:

Ono tyhle doplňky jsou někdyhodně odolné a Skype je nechcedát, ale podíval bych se tam.

hodnocení

Bohužel sem to nikde nenašel.

hodnocení

0x

Neznam tento program, ale co hledat v Program Files? Uvnitr slozky by uz mohl byt uninstaler ... Pokud to ma zastupce na plose, tak se rovnou kouknout, kam vede cesta a ve slozce se mrknout po nejakem setupu, installu, uninstallu, pripadne msi balicku, kde by stacilo zadat jen parametr pro odinstalovani.

hodnocení

Asi budu za hodně velkýho blbce ale kde najdu Program Files?

Je to adresar na hlavnim disku. Docela dulezity adresar. Sem se instaluji vsechny programy (pokud pri instalaci neurcite jinak)

C:Program Files neboli najít na ploše

XP: Tento počítač -> Místní disk C: -> Program Files

Vista/ win7 32bit: Počítač -> Místní disk C: -> Program Files

Vista / win7 64bit: Počítač -> Místní disk C: -> Program Files (x86)

hodnocení

Stejně sem to nenašel, pod Skajpem to není a MX tam není.

MX Skype Recorder- jak se ho zbavit? #4

Tak si spust CCleaner, ktery mas nainstalovany a zkus to pres nej. Spustit program -> Nástroje -> Odinstalovat. Zde je videt vice programu nez ve widlich.

Pokud nenajdes, tak bych pres Nastroje -> Start : vyhledal ten program (pokud se vubec spousti po startu) a deaktivoval ho. Pak uz ti v PC vadit nemusi.

Dalsi metoda je jestli ten program ma na plose nejaky zastupce... pockej... si to radsi nainstaluju, to by bylo na dlouhy lokte, tohle vysvetlovani :)) jo.. takze cesta k tomu programu je C:ProgramDataMXSkypeRecorderMXSkypeRecorder.exe

hodnocení

Není ani v CCleaneru.

Na C:/ ProgramData nemám.

MX Skype Recorder- jak se ho zbavit? #5

Máte povoleny zobrazovat skryte a systemove soubory?

viz nastaveni slozky ->obr

doplněno 02.06.11 15:51:

omlouvám se, vy máte jiný operacni system, ja to psal pro Visty / sedmičky. Vy jako uživatel XP to hledejte v c:documents and settings VAS PROFIL Data aplikací MXSSkype...

MX Skype Recorder- jak se ho zbavit? #6
hodnocení

V Možnostech složky to mám nastavený.

MX Skype Recorder- jak se ho zbavit? #7

jj nevsiml jsem si, ze mate XP ... je to na jine adrese viz dovetek v minulem prispevku. Hledejte v c:documents and settings

hodnocení

Paráda je pryč!.!.! *hej**palec*

hop®

Fajn, opět zvítězil člověk nad technikou! :)

hodnocení

Všem moc děkuju za pomoc!.!.!*palec**hej*

aklie*

tak nakonec jak se ti podarilo se ho zbavit? do kose to jit nechce:(

hodnocení

Moc se omlouvám ale už sem to zapoměl.*zed*

doplněno 29.06.11 13:44:

ale dopracoval sem se k tomu po radách ve vláknu, takže vyzkoušet co mi radili moji rádcové.

aklie*

ok, nevadi, uz sem to vymazala pres Extras:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]