Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnova

Od: dodko* odpovědí: 1 změna:
vedel by mi niekto poradit preco mi nechce ist obnova systemu ani cez dos v polovicke to ostane stat a vypise ze sa neda obnovit system,chcel som ho obnovit nakolko mi zacal komp startovat prilis dlho a nic som v nom nenasiel,mozno pri cisteni registrov sa nieco pocubalo dakujem za radu

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Piš otázku tak aby se na ni dalo odpovědět:
Jakou myslíš obnovu?
Je to snad bod obnovení? Nebo poslední funkční konfigurace? Nebo snad obnovení ze záložní image? Ohledně těch prvních dvou...mno jo máš smůlu ty nejsou moc zachraňující, můžeš zkusit z install cd spustit opravnou instalaci, ta by ti mohla pomoci. Ohledně ty image...těžko říct to může být mraky věcí od SW problému až po HW (disk K.O.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]